Cristina Almășan, primele declarații după ce a devenit mamă: „Șase ore intense de travaliu”. Vloggerița a născut în apă

Data publicării:
Cristina Almășan, foto Instagram
Descriere foto: Cristina Almășan, foto Instagram

Cristina Almășan a devenit mamă, pentru prima oară. 

Cristina Almășan a născut, zilele trecute, în apă. Vedeta spune că este extrem de fericită de întâlnirea cu fiica ei și că nu se aștepta ca nașterea să fie atât de dificilă. Șase ore a durat travaliul, iar iubitul vloggeriței a stat permanent lângă ea. 

A ales să nască natural. în apă, aceasta fiind o metodă tot mai populară în rândul vedetelor. 


„Astea sunt pozele de sambătă noaptea când m-am internat in spital și când încă credeam ca e super ușor sa aduci un copil pe lume. Dar ieri, la 19:00 FIX FIX am născu natural, in apa, o fetița drăgălașă tare, de 3,6kg și 53cm si nu mi-a fost ușor deloc. Nici acum nu mi-e . 6 ore intense de travaliu, dar alături de o echipa minunata de oameni care mi-au oferit tot suportul si tot ajutorul in cel mai drăguț mod posibil și mai ales alături de iubitul meu care a asistat la tot momentul, si a “suferit” odată cu mine, m-a pupat și m-a consolat exact când aveam cea mai mare nevoie.  Bebelina e bine si asta e cel mai important! Mor de dragul ei și o iubesc de nu mai pot”, a scris vloggerița pe Instagram

 

Cum a devenit celebră Cristina Almășan

 

Cristina Almășan are peste 500 de mii de urmăritori pe Youtube și 600 de mii pe Instagram. Într-un interviu pentru cancan.ro, vloggerița a dezvăluit cum a ajuns să fie celebră pe internet, dar și care au fost primii pași în industrie. 

 

"În 2013 l-am cunoscut pe Mikey Hash, cu care am început sa colaborez pe partea actoricească din vlogurile lui. Ulterior, am colaborat și pe partea de social media.

Mai exact, eu mă ocupam de postările și mesajele de pe paginile lui.

Abia mai târziu, în 2017, am decis să mă apuc și eu de vlogging, pentru că simțeam că Youtube-ul poate deveni ca o a doua scenă pentru mine. Eu eram actriță în perioada respectivă. Lucru care s-a și întâmplat! E plin internetul de oameni falși, care doar vor să pară buni, happy (fericiți, trad.) și încrezători în fața camerei, dar nu ai cum să schimbi asta.

La urma urmei, fiecare își gestionează pagina și comunitatea cum crede că e mai bine.

Tu, ca om din exterior, poți alege pur și simplu să nu urmărești acea persoană. Atât! Nu încurajez hate-ul sub nicio formă",  a declarat Cristina Almășan, pentru sursa citată. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel