Cristian Tudor Popescu, reacție dură în cazul șoferului drogat care a omorât doi tineri, în accidentul de la 2 Mai: „A fost antrenat de părinți și aruncat între oameni ca un terorist sinucigaș"

Data publicării:
Sursa foto: Cristian Tudor Popescu, captură YouTube
Descriere foto: Sursa foto: Cristian Tudor Popescu, captură YouTube

Cristian Tudor Popescu a avut o reacțe după în cazul șoferului drogat care a omorât doi tineri, în accidentul de la 2 Mai.

Tragedie fără margini, după ce doi tineri și-au pierdut viața, într-un cumplit accident. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu pune la zid familia tânărului de 19 ani,  care a cauzat accidentul din stațiunea 2 Mai, soldată cu moartea a doi tineri de 20, respectiv 21 de ani. 

Cristian Tudor Popescu, reacție dură în cazul șoferului drogat care a omorât doi tineri, în accidentul de la 2 Mai

Jurnalistul a transmis, pe rețelele de socializare un mesaj dur, atât pentru tânărul care a produs accidentul din cauza drogurilor, dar și pentru părinții acestuia. 

„Crimă cu premeditare
Nu pot să scriu prea mult despre omorârea celor doi copii buni și curați de către progenitura cretinoidă, pentru că mă gâtuie furia. Dar asta trebuie să spun:
Nu-i un accident, este o crimă cu premeditare. Iar autorii nu pot fi pedepsiți prin lege. Progenitura cretinoidă și arogantă va face pușcărie – sau nu. Polițiștii care puteau să-l oprească și n-au făcut-o, din prostie sau ticăloșie, vor fi sancționați – sau nu.
Dar pentru adevărații făptuitori, părinții ucigașului, legea nu prevede nimic. Genul acesta de oameni a împânzit România: au bani căpiță, acareturi, relații, influență, obținute prin orice mijloace. Din înălțimea poziției lor în societate, îi satisface în mod deosebit să-i umilească în fel și chip pe amărășteni. Pentru ei, ăsta e condimentul suprem, cu care viața are gust.
O fac direct, sau prin odrasle. De aceea le cumpără mașini dărâmătoare și le dau bani câți cer. Nu din amor părintesc, așa cum pretind, ci pentru a fi umiliți astfel copiii altora – și, prin ei, părinții. Dacă se întâmplă să și moară și ai lor să sufere până la ruperea sufletului, asta e.
Știau foarte bine că fiul lor nu poate să facă decât mult rău în jur. Numitul Vlad a fost antrenat de părinții săi, înarmat și aruncat între oameni ca un terorist sinucigaș.„, a scris CTP pe Facebook.

Părinții lui Vlad Pascu, reacție după ce fiul lor a ucis doi tineri, în accidentul din 2 Mai

Părinții tânărului care a provocat accidentul sunt în stare de șoc și nu le vine să creadă că fiul lor a provocat o asemenea tragedie. 

„Nu există cuvinte prin care se ne exprimăm durerea și șocul provocate de această tragedie în care fiul nostru a fost implicat.

Înțelegem pe deplin situația, suntem părinți și suntem conștienți că nimic nu poate înlocui un copil.

Pierderea unui copil este cea mai mare tragedie pe care un om o poate încerca.Căutăm să găsim un echilibru și dorim să ne oferim sprijinul și susținerea pentru tratamentele medicale necesare pentru a veni în ajutorul familiilor greu încercate’, se arată în comunicatul soților Pascu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel