Cristian Boureanu, condamnat la 4 ani și 3 luni de închisoare cu executare. Decizia nu este definitivă

Data publicării:

Înalta Curte de Casație și Justiție a proclamat sentința, în cazul dosarului de influență și luare de mită a lui Cristian Boureanu, Sebastian Vlădescu, Constantin Dascălu și Mircea Ionuț Costea.

Cristian Boureanu a fost condamnat, pe 24 martie, la o pedeapsă de 4 ani și 3 luni de închisoare cu executare, pentru trafic de influență și luare de mită. Mai mult, acesta trebuie să înapoiezi suma de 2 milioane de euro, pentru a despăgubi statul. Tot în acest dosar au fost acuzați și Mircea Ionuț Costea, fostul ministru de finanțe Sebastian Vlădescu și Constantin Dascălu. Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție nu este însă una definitivă. 

Infracţiunile de corupţie au constat în încheierea şi derularea contractelor de reabilitare a liniei ferate Bucureşti – Constanţa, precum şi cu recuperarea taxei pe valoarea adăugată (TVA) restante, pentru lucrări de reabilitare la o altă linie de cale ferată, notează hotnews.

Cristian Boureanu se află în Italia, cu iubita sa

De când s-a aflat faptul că afaceristul trăiește o poveste de dragoste cu Cristina Belciu, cei doi nu s-au mai ascuns de ochii curioșilor și s-au afișat în diferite ipostaze. Chiar înainte cu câteva zile de proclamarea sentinței, Cristian Boureanu a plecat cu partenera sa în Italia, unde au petrecut clipe de neuitat.

Ce își dorește Cristina Belciu de la bărbatul ideal

„Mă interesează cel mai tare ca mâna lui s-o țină cel mai strâns pe a mea, ca ochii lui să-i privească numai pe ai mei, ca chipul lui să se așeze numai pe pieptul meu. Eu mă îndrăgostesc de mintea omului și asta e problema mea cu poezia.

Am așteptat foarte mult să găsesc un bărbat căruia să-i placă zona asta. Eu scriu poezie, dar el e suficient să-mi zâmbească, ca și cum mi-ar scrie cel mai frumos poem. Pentru mine, asta e cel mai important, o privire sinceră, caldă, o floare… n-am nevoie de o mie de trandafiri, un "Te iubesc!" sincer. Eu cred că o femeie este cucerită de atitudinea bărbatului. Mintea, respectul și zâmbetul, asta mă interesează cel mai tare”, a explicat tânăra, la Antena Stars. 

Carmen Harra desființează noua relație a lui Cristian Boureanu

„Mă uit din mai multe puncte de vedere. Mă uit din punct de vedere psihologic, mă uit din punct de vedere al chartuilor lor numerologice. Văd o combinație foarte interesantă și o conexiune foarte puternică, la început. Nu este o relație karmică, nu este o relație de suflet pereche, este doar o relație temporară, cu care el ne-a obișnuit, pentru că a avut multe relații temporare. Tipul uman al domnului Boureanu este că el este un om independent. Cifra lui numerologică este 1. De fapt, are de două ori această cifră, ceea ce nu-i dă posibilitatea să rămână în nicio relație pe parcursul vieții. El are relații temporare, iar cu această nouă iubită are o relație foarte intensă, care se termină brusc. Amândoi sunt în aceeași perioadă a vieții lor, se găsesc în ceea ce se numește Anul personal 5, care nu duce neapărat la un mariaj între ei și nici nu cred că va fi cazul. Ea are problemele ei, interioare, ea este foarte introvertită, atât cât este ea de spectaculoasă, are probleme de încredere și are probleme de comunicare. Relația dintre ei nu este neapărat compatibilă și, așa cum am spus, poate să dureze o perioadă relativ scurtă.”, a declarat Carmen Harra, la Prima TV, în emisiunea „Exclusiv VIP”.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel