Cristi Tabără suferă de o boală incurabilă: "Cred, Doamne, ajută necredinței mele!"

Data publicării:
Cristian Tabără
Descriere foto: Cristian Tabără

Cristi Tabără se făcea remarcat, în urmă cu mulți ani, pe micile ecrane, cu stilul său inconfundabil. Era blând, sfătos și, deși nu era ca decupat din reviste, carisma sa trecea cu succes micile ecrane. Era unul dintre cei mai iubiți reporteri ai ProTV-ului și publicul său îl aprecia pentru erudiția și jovialitatea de care dădea dovadă. Dar, toate acestea până într-o zi, în 2011, când un scandal de proporții avea să dărâme tot acest mit: Cristi Tabără era reclamat de fosta sa iubită că ar fi mângâiat-o într-un mod nepermis, pe fiica sa minoră.

 

Chiar dacă, după o lungă perioadă de anchete și interogatorii, acesta a fost găsit nevinovat, prezentatorul nu s-a mai regăsit în fața micilor ecrane și a ales să se retragă într-un con de umbră.

Look de invidiat sau boală incurabilă

A revenit, însă, cu câțiva ani în urmă, la TVR, surprinzând pe toată lumea cu look-ul său spectaculos. Prezentatorul reușise să piardă foarte multe kilograme dar la scurt timp, acesta se îngrășa la loc, această oscilație în greutate, ridicând foarte multe semne de întrebare. Se pare, însă că, prezentatorul ar suferi de o boală incurabilă care îi afectează nu doar greutatea, ci întreaga existență, conform Cancan.ro: Sindromul Cushing.

Ce este Sindromul Cushing

Ce este această afecțiune? “Sindromul Cushing apare în momentul în care organismul secretă cantități mari de cortizol o perioadă mai lungă de timp. Cortizolul, numit popular și „hormonul de stres” este secretat de glandele suprarenale, iar prezența să este stimulată de glanda hipofiză. Persoanele care au această boală sunt periculoase în special pentru ele însele. Înțelegând care sunt sursele bolii, noi că aparținători putem doar să ne temem pentru sănătatea celor deja diagnosticați. Persoanele diagnosticate cu acest sindrom, pot lucra în colectivitate, dar din punctul meu de vedere, din cauza faptului că obosesc foarte repede, rezultatele lor nu se vor ridică la nivelul dorit. Crizele pe care le pot avea pacienții sunt organice, iar în cazul în care alături de acest sindrom nu există tulburare de anxietate, atunci somatizările sunt rare” a declarat psihologul Radu Leca, aceleiași surse.

Din păcate, se pare că această afecțiune ar fi stat și la baza divorțului lui Cristian Tabără de fosta sa soție, Daiana Ghender, care declara la momentul respectiv, că motivul despărțirii lor ar avea cauze sexuale, nedând însă, mai multe explicații pe marginea subiectului.

«Cred, Doamne, ajută necredinței mele! »

În prezent, prezentator al emisiunii “ Exclusiv de România” și Director al Departamentului Film din TVR, Cristi Tabără se definește, chiar el, pe site-ul oficial al TVR, în stilul său caracteristic:  „Despre mine... nu am să vă spun foarte multe. Poate doar faptul că nu sunt un personaj ușor de suportat, sunt veșnic prins cu câte ceva, uneori tipicar și perfecționist, om al regulilor (deși plin de greșeli, că mai toată lumea), cu tendințe de lider militarist. Mă descriu bine cuvintele Sfântului Apostol Pavel: «Nu fac binele pe care îl vreau, ci răul pe care nu îl vreau». Și, în completare, cuvintele sutașului Corneliu către Mântuitor: «Cred, Doamne, ajută necredinței mele! »".

Cât despre presupusă să victimă, Alexandra Bodnaru, se știe că această are, în prezent, 22 de ani și este studentă la Psihologie, deoarece își dorește să poată ajută victimele abuzurilor sexuale și, totodată, pentru că își dorește să înțeleagă care a fost mecanismul care l-a determinat pe abuzatorul ei să acționeze în acest fel. . Aceasta susține că, a trecut cu greu și cu  mulți ani de terapie peste trauma la care a fost supusă, relatează Cancan

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel