Cristi Pulhac a devenit tătic pentru prima dată. Soția sportivului a adus pe lume un băiețel perfect sănătos

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Cristi Pulhac, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cristi Pulhac, instagram

Cristi Pulhac este în culmea fericirii, după ce soția sa adus pe lume un băiețel perfect sănătos. 

Cristi Pulhac și soția sa trăiesc cele mai frumoase momente din viața lor. Cei doi au devenit părinți și sunt în culmea fericirii. Raluca a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Sportivul a făcut și primele declarații după ce a devenit tătic de băiat. 

Cristi Pulhac a devenit tătic. Soția sportivului a adus pe lume un băiețel perfect sănătos

Cei doi au declarat în nenumărate rânduri că își doresc să devină părinți. Acum, visul lor a devenit realitate. Băiețelul lor s-a născut în preajma Crăciunului, însă cei doi au dezvăluit abia acum marea veste. El a spus și motivul pentru care au ales să nu dezvăluie faptul că vor avea un copil.

”A venit în momentul în care ne-am dorit foarte mult, la momentul potrivit pentru noi, suntem super încântați, a venit pe lume chiar înainte de Crăciun, a fost un cadou senzațional, ne-am bucurat foarte mult. De obicei noi de sărbători plecam în vacanțe și n-am mai făcut Crăciunul acasă și a fost super tare. Am vrut să ne bucurăm într-un fel așa de intimitate, ne-a plăcut mai mult situația asta așa, poate că eram puțini perturbați de toată lumea cu fel și fel de întrebări, dar am fost mult mai liniștiți, am vrut să fie totul bine”, a spus Cristi Pulhac, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Cristi Pulhac a declarat că sarcina a mers foarte bine, iar soția și bebelușul sunt perfect sănătoși. Cei doi au ales și un nume pentru micuț:  Aris Cristian.

”Mă bucur foarte mult că și băiatul și Raluca sunt sănătoși, am vrut să fie totul bine, să ne bucurăm noi între noi, mai ales că s-a născut și de sărbători. Îl cheamă Aris Cristian, am pus și Cristian după mine. Raluca e super ok, e foarte bine, mă bucur că nu a avut probleme cu sarcina, totul a decurs normal, parcă a și trecut timpul foarte repede. A născut prin cezariană, am fi vrut noi natural, dar na, dacă așa a vrut Dumnezeu”, a mai spus fostul fotbalist.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Raluca ???? (@raluk_a)

Când va avea loc botezul celui mic

Fotbalistul a dezvăluit și când va avea loc botezul. 

”Probabil va fi luna asta sau luna viitoare, dar cred că luna aceasta pe final. Nu ne-am gândit deocamdată cum va fi petrecerea, suntem acum sub influența copilului, ne-am dorit mult, ne bucurăm de el, nu prea am stat de organizare, plus că au fost și sărbătorile, dar astea se vor rezolva, nu e un impediment pentru noi”, a mai zis Cristi Pulhac.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel