Cristi Manea, accidentat GRAV în timpul meciului. Fotbalistul a ajuns de urgență la spital: „L-am văzut tot bandajat”

Data publicării:

Cristi Manea a ajuns de urgență la spital, după ce a fost accidentat grav în timpul meciului de fotbal. 

Cristi Manea a ajuns pe mâna medicilor, după ce s-a accidentat grav, chiar în timpul meciului de fotbal. În scurt timp, Irina Deaconescu, soția fotbalistului a ajuns la spital și a avut un șoc când l-a văzut în ce stare se afla tatăl fetițelor ei. Aceasta a povestit pe rețelele de socializare că a început să tremure când și-a văzut soțul ei plin de sânge. Totodată, vloggerița a ținut să precizeze că fotbalistul nu a avut o problemă cu faptul că a fost accidentat foarte rău, ci cu faptul că nu a mai putut să joace. 

Irina Deaconescu: „Îmi tremura tot corpul când l-am văzut tot bandajat”

„Când am ajuns la spital el era în ambulanță și mie îmi tremura tot corpul când l-am văzut tot bandajat. Îl întreb cum se simte și zice „Mă simt bine, dar sunt supărat tare că m-au scos…eu voiam să joc.”, a fost mesajul pe care l-a transmis Irina Deaconescu, pe Instagram.

Irina Deaconescu și Cristi Manea au doi copii împreună

Irina Deaconescu și Cristi Manea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună două fetițe minunate, , pe Victoria și pe Venus. Cei doi s-au logodit în vara anului 2020, iar vloggerița a povestit modul inedit în care partenerul său a cerut-o în căsătorie. 

"Pot spune despre mine că sunt un om greu de surprins. Sunt foarte atentă la detalii și reușesc cu ușurință să stric surprizele. Nu pot spune asta și despre momentul în care Cristi m-a cerut în căsătorie. N-am suspectat nimic și mă bucur că s-a întâmplat așa. Să vă gândiți că a reușit să aducă o mare parte din prietenii mei la mare pentru acest moment. A făcut el cumva și mi-a luat rochia perfectă pentru eveniment (a și inventat o poveste care m-a făcut să o și port fix atunci). A ales inelul care să se potrivească perfect fără să aibă un inel mai vechi pentru mărime. Câte emoții! Ce moment unic!

Revin la inelul perfect: nu înțeleg cum mi-a citit gândurile și a ales fix ce îmi doream. (poate au fost link-urile “subtile” pe care le tot trimiteam)",  a scris Irina Deaconescu, pe pagina sa de Instagram, în urmă cu ceva timp.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irina Deaconescu (@irinassw)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel