Cristi Brancu, dezvăluiri neașteptate despre divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Ce se va întâmpla cu copiii celor doi

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Spectacola colaj foto, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Spectacola colaj foto, instagram

Cristi Brancu a făcut dezvăluiri neașteptate despre divorțul dintre Alina Sorescu și Alex Ciucu. 

Cristi Brancu a făcut dezvăluiri inedite despre divorțul dintre Alina Sorescu și Alex Ciucu. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, după 12 ani de căsnicie. 

 „Dacă s-a ajuns la tribunal și la judecătorie este limpede că nu s-au înțeles la notar. Cumva drumurile familiei mele și ale familiei Ciucu-Sorescu s-au intersectat! Fetițele sunt la școală cu Tudor, băiețelul meu.

Deși școala e pe aceeași stradă cu locuința familiei Ciucu, copiii sunt aduși în fiecare zi la școală de tatăl Alinei sau de Alina Sorescu, cu mașina, dar dinspre oraș! Prin urmare, e limpede că Alina Sorescu s-a mutat de mai multă vreme din casa în care locuia cu Alexandru Ciucu! Vreau să mai precizez un lucru: azi a avut loc primul termen al ordonanței președințiale pentru stabilirea domiciliului copiilor.

Divorțul a fost demarat la începutul anului, dar nu există încă o înfățișare și procesul lor de divorț nu a început!O ordonanță președințială nu se poate pune decât dacă există un divorț, iar divorțul a fost intentat de Alina Sorescu”, a declarat prezentatorul în emisiunea Exclusiv VIP.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu luptă pentru custodia fetelor

După o lună perioadă în care s-a zvonit ba că au divorțat, ba că divorțează și după ce au negat de nenumărate ori aceste informații, Alina Sorescu a făcut anunțul oficial marți seara. 

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare.”, a scris Alina Sorescu in mesajul postat in mediul online.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel