Cristi Borcea, dezvăluiri fără perdea despre operațiile estetice: "Am început cu puțin botox"

Data publicării:
Cristi Borcea, captură tv
Descriere foto: Cristi Borcea, captură tv

Cristi Borcea a vorbit despre operațiile estetice. Dinamovistul a dezvăluit la ce intervenții a recurs pentru a arăta mai bine.

Cristi Borcea este unul dintre cei mai controversați oameni de afaceri. Fostul dinamovist, cunoscut pentru numeroasele sale relații din care au rezultat 9 copii cu 4 femei diferite, a făcut mărturisiri din viața sa personală. Fostul finanțator al clubului Dinamo a trecut prin momente dificile, după ce în 2019 a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la cinci ani de închisoare cu executare. Cristi Borcea a trecut peste acele momente, iar acum se bucură de libertate și de o viață frumoasă alături de familia sa.

Cristi Borcea, dezvăluiri despre operațiile estetice

Invitat în platoul emisiunii "40 de întrebări" , moderată de Denise Rifai, Cristi Borcea a vorbit deschis despre schimbrile pe care și le-a făcut din punct de vedere estetic. Acesta a mărturisit că pentru el aspectul fizic a devenit important odată cu înaintarea în vârstă, motiv pentru care i-a deschis fostei sale soții, Mihaela Borcea, un salon de înfrumusețare, el fiind primul care i-a trecut pragul.

Cristi Borcea a mai precizat că intervențiile estetice au început la vârsta de 35 de ani cu proceduri de botox.

„Dacă nu te îngrijești, când ajungi la 50 de ani... Eu am avut șansă că la 25 de ani am făcut primul salon pentru Mihaela (n.red. Mihaela Borcea, prima soție), în Dorobanți. Practic pentru mine l-am făcut. Și apoi am făcut clinica și de atunci am început cu masaje, cu tratamente faciale. De la 30 de ani am început cu aparate, la 35 de ani am început și cu puțin botox, am combinat. Tot timpul am lăsat să nu se cunoască diferența. Dacă nu faci nimic, și dintr-odată îți schimbi înfățișarea, întinerești brusc, arată urât. Eu, am făcut așa câte puțin, să țin ritmul”, a povestit Cristi Borcea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel