Cristi Borcea, despre femeile din viața lui. Dinamovistul a spus adevărul: "Tentațiile mari"

Data publicării:
Cristi Borcea și Valentina Pelinel, sursa instagram
Descriere foto: Cristi Borcea și Valentina Pelinel, sursa instagram

Cristi Borcea a vorbit despre femeile din viața lui. Dinamovistul a mărturisit de ce au eșuat toate căsniciile lui, pâna la Valentina Pelinel.

Cristi Borcea este cunoscut de toată lumea. Nu este un secret că fostul dinamovist a iubit mult la viața lui. A ajuns la altar de trei ori și are nouă copii cu patru femei diferite, unii pe care a reușit să-i facă chiar de după gratii.

Motivul pentru care căsniciile lui Cristi Borcea nu au rezistat!

Invitat în platou emisiunii "40 de întrebări" cu Denise Rifai, Cristi Borcea a dezvăluit motivul principal pentru care fostele sale relații nu au funcționat. Acesta a mărturisit că vina a fost întotdeauna a lui, deoarece nu putea să stea departe de alte femei și de fiecare dată când cunoștea pe cineva nou, se îndrăgostea.

„De fiecare dată când m-am căsătorit, am crezut ca e pentru toată viața, dar tentațiile mari. Să am 1.90, să am bani și putere. Eu am vrut să rămân și cu Alina și cu Mihaela, dar toate drumurile au dus la Valentina.

Toate căsniciile s-au terminat din cauza mea, dar niciodată nu am crezut că o să divorțez pentru că mă duc prin cluburi și nu reușesc să fiu fidel”, a spus Cristi Borcea, la Kanal D.

Întrebat dacă a lovit vreodată o femeie, Cristi Borcea a dat un răspuns care a surprins pe toată lumea.

 „Da! Am lovit, dar atunci cu Alina nu a fost aşa. În alt context, da, nu cât am fost în penitenciar”, a mai spus Cristi Borcea.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel