Cristi Borcea, escapadă romantică de Dragobete. Unde a dus-o acesta pe Valentina Pelinel: "A fost o surpriză ușor de realizat"

Data publicării:
Valentina Pelinel și Cristi Borcea, sursa instagram
Descriere foto: Valentina Pelinel și Cristi Borcea, sursa instagram

Cristi Borcea a surprins-o pe Valentina Pelinel cu o escapadă romantică, chiar în ziua de Dragobete.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Deși omul de afaceri a mai trecut prin câteva căsnicii, acum se pare că și-a găsit în sfârșit liniștea în brațele femeii care i-a dăruit trei copii: două fetițe gemene și un băiețel.

De Dragobete, Cristi Borcea a vrut să o surprindă pe Valentina Pelinel și a dus-o într-un loc special, departe de agitația cotidiană. Știind că frumoasa lui soție este îndrăgostită de mare, acesta nu a stat prea mult pe gânduri și i-a pregătit o escapadă romantică la malul mării. Valentina Pelinel a fost extrem de încântată, iar totul a decurs conform planului.

Cei îndrăgostiți s-au îmbrățișat, s-au sărutat și s-au plimbat pe malul mării, bucurându-se din plin de această zi dedicată iubirii.

„Știam că Valentinei îi place marea, în orice sezon, astfel că a fost o surpriză ușor de realizat. Am lăsat afacerile deoparte câteva zile pentru a mă relaxa cu doamna mea. Iubiți și bucurați-vă de viață!”, a declarat Cristi Borcea pentru Libertatea.

Valentina Pelinel a împărtășit cu fanii un moment imortalizat pe malul mării în brațele omului iubit.

„Odată ce marea te-a prins în mrejele sale, te ține în rețeaua ei de miracole pentru totdeauna”, a scris Valentina Pelinel, pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinel)

Mai mult decât atât, Valentina Pelinel a făcut și un colaj  cu câteva dintre momentele speciale petrecute alături de soțul ei.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinel)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel