Cristalul perfect pentru zodia ta! Proprietăţile speciale ale pietrelor preţioase

Data publicării:
Cristale, foto Unsplash/ Dan Farrell
Descriere foto: Cristale, foto Unsplash/ Dan Farrell

Există cristalul perfect pentru fiecare zodie? Da! Sunt multe de explorat în lumea cristalelor iar fiecare cristal are proprietăți diferite, astfel încât utilizarea corectă a acestora ne poate ajuta să ne atingem obiectivele mai ușor și cu o mai mare conștientizare, sau să lucrăm la unele probleme și din nou să ne îmbunătățim zilele din punct de vedere psiho-fizic. Un alt aspect interesant al cristaloterapiei este că fiecare semn zodiacal are o afinitate naturală cu anumite cristale și pietre, iar aceste combinații pot genera un schimb puternic și magic de energii. Iată cristalul perfect pentru fiecare semn zodiacal și proprietățile sale:

Cristalul potrivit pentru fiecare zodie


BERBEC - CARNELIAN

Berbecul este primul semn al zodiacului, cunoscut pentru personalitatea sa aprinsă și energică. Cristalul perfect pentru Berbec este Carnelian: acesta nu numai că vă va ajuta să vă reîncărcați bateriile, ci și să vă vindecați impulsivitatea (uneori periculoasă). În plus, această piatră infuzează vitalitate, optimism, bucurie și ajută la eliminarea sentimentelor negative precum gelozia și invidia, îmbunătățind starea de spirit!

 

TAUR - CUARŢ TRANDAFIR

Condus de Venus, Taurul prețuiește lucrurile fine în viață, în special dragostea. Cuarțul trandafir poate ajuta acest semn să deschidă chakra inimii și să elibereze o doză bună de romantism. Dar nu numai asta: purtând întotdeauna cu tine un mic cuarț trandafir, te poți proteja de potențiale probleme ale inimii.

 

GEMENI - CUARŢ CITRIN

Cuarțul citrin influențează pozitiv ideile și inteligența și este cu siguranță perfect pentru Gemeni! În plus, utilizarea acestui cristal va ajuta nativul Gemeni să-și îmbunătățească memoria și să aibă mai multă energie mentală. Este recomandat mai ales atunci când trebuie să studiezi pentru un examen important!

 

RAC - PIATRA LUNII

Se știe, într-o zi proastă, Racul dulce poate experimenta emoții super intense care pot scoate la iveală anxietăți și paranoia. Piatra Lunii sau Moonstone este, în acest sens, cristalul ideal pentru acest semn de apă! De fapt, puterea sa este de a ameliora tensiunile interioare, oferind vibrații de linişte și armonie, ajutând chiar la stabilizarea senzațiilor fluctuante și dramatice cu care se mai confruntă uneori Racul.

 

Citește continuarea pe Astrosens. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel