Crissy Teigen, vindecare după pierderea fiului: "Când voi fi bătrână..."

Data actualizării: | Data publicării:
Crissy Teigen, instagram
Descriere foto: Crissy Teigen, instagram

Chrissy Teigen a vorbit despre stările pe care le are după pierderea sarcinii a fiului ei.

Chrissy Teigen le-a oferit fanilor o actualizare plină de speranță, la câteva zile după ce a dezvăluit că a căzut într-o "gaură de depresie a durerii".

 La începutul acestei săptămâni, le-a spus fanilor pe Twitter că nu a fost activă pe rețelele de socializare „pentru că sincer, sunt într-o gaură de depresie, dar nu vă faceți griji, deoarece am atât de mult ajutor în jurul meu pentru a mă îmbunătăți și voi fi reparată în curând”.

Vineri, după ce a sărbătorit  Ziua Recunoștinței cu familia ei - inclusiv fiul Miles Theodore, 2 ani și fiica Luna Simone, 4 ani - Teigen a scris pe Instagram că, deși a fost „brutală” în ultima vreme, simte că se îmbunătățește mental.

"Când voi fi bătrână mă voi uita în urmă la aceste ultimele două luni ca fiind brutale, obositoare, triste, provocatoare din punct de vedere fizic, dureroase mental", a spus ea.

"Văd deja frunzele portocalii în loc de gri, mi-am dat seama că cerul este într-adevăr albastru și nu negru, iar claxoanele de corn din plimbările mele forțate de dimineață mă aduc doar în genunchi jumătate din timp", a adăugat Teigen. "Pot să mă urc pe scări oprindu-mă doar o dată sau de două ori în loc de fiecare dată și pot ieși singură din cadă atâta timp cât am promisiunea că John mă va usca."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel