Crissy Teigen, în lenjerie intimă. Cum arată vedeta după ce a pierdut o sarcină

Data publicării:
Crissy Teigen, instagram
Descriere foto: Crissy Teigen, instagram

Crissy Teigen este din ce în ce mai bine, după ce a pierdut o sarcină. Vedeta  s-a fotografiat în lenjerie intimă, spre uimirea fanilor.

Crissy Teigen s-a fotografiat în lenjerie intimă, însă nu într-o ipostază sexy. Îmbrăcată într-o pereche de chiloți nude cu talie înaltă și un sutien simplu, negru, vedeta se afla în casă, pe podea, alături de câinii familei. Deși nu mai este trasă prin inel şi nu mai are silueta de altădată, cea care a consacrat-o şi i-a adus succesul, Crissy Teigen nu se ferește de aparatul de fotografiat.

Deşi şi-a păstrat frumuseţea, silueta modelului a avut de suferit, după ce aceasta a pierdut o sarcină, în urmă cu două luni. Mai mult decât atât, pe lângă pierderea sarcinii, soția lui John Legend a suferit și o intervenție de scoaterea silicoanelor. Aceasta avea implanturi mamare de mai bine de 10 ani, iar din cauza faptului că îi creau disconfort a ales să și le scoată.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

 

La vederea fotografiei, fanii au complimentat-o pe Crissy Teigen pentru curajul și încrederea în sine de care dă dovadă:" Un adevărat model pentru toate fetele, doamnele și femeile! / Este magic să vezi femeile naturale și fără filtre. Continuă să fii tu!" au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel