Chrissy Teigen a rupt tăcerea. Cum a afectat-o moartea bebelușului

Data publicării:

Chrissy Teigen le-a mărturisit fanilor motivul pentru care nu mai este atât de activă în mediul online, dar și stările cu care se confruntă după ce a pierdut bebelușul, la naștere.

Chrissy Teigen, în vârstă de 34 de ani, a vorbit deschis despre motivul pentru care nu a fost la fel de activă pe Twitter în ultima vreme, spunându-le fanilor că se confruntă în prezent cu o anumită depresie și caută ajutor.

„Nu sunt foarte activă pentru că sunt într-o gaură de depresie, dar nu vă faceți griji, deoarece am atât de mult ajutor în jurul meu pentru a mă îmbunătăți și voi fi bine în curând ", a scris Chrissy Teigen pe Twitter.

 

Anterior, Teigen a fost deschisă cu privire la luptele sale de sănătate mintală, dezvăluind într-un eseu personal pentru Glamour în 2017 că a suferit depresie și anxietate postnatal după ce a născut-o pe fiica Luna Simone, acum în vârstă de 4 ani.

Chrissy Teigen a fost cea care a împărtășit prima dată vestea pierderii sarcinii pe 30 septembrie. La acea vreme, ea a postat pe Instagram o serie de fotografii alb-negre sfâșietoare,în spital, cu răposatul lor fiu, pe care l-au numit Jack.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

După ce a luat o pauză în rețelele de socializare pentru a jeli pierderea, Chrissy Teigen s-a întors și a vorbit deschis despre durerea ei, într-un eseu: „Oamenii spun că o astfel de experiență îți creează o gaură în inimă”, a scris ea. "S-a făcut cu siguranță o gaură, dar a fost plină de dragostea pentru ceva ce am iubit atât de mult. Nu se simte gol, acest spațiu. Se simte plin."

Recent, Teigen și Legend au spus oamenilor că au reușit să găsească un pic de soare în ultimele câteva săptămâni: „Înveți cum să le faci față. Sunt foarte mândru să spun că există mai multe terapii diferite pe care le folosesc pentru a deveni, sperăm, aceeași persoană care am fost și sunt în regulă cu asta”, a spus Teigen. "Sunt în regulă să îmi permit să am zile proaste și zile bune."

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel