Crissy Teigen, durere fără margini. Ce gest impresionant a făcut fetița ei

Crissy Teigen, instagram
Descriere foto: Crissy Teigen, instagram

Crissy Teigen trece prin momente dureroase după ce a intrat în posesia cenușii bebelușului Jack.

Chrissy Teigen a împărtăși cu fanii, pe rețelele de socializare felul dulce în care fiica ei Luna Simone, în vârstă de 4 ani, își amintește de bebelușul Jack după ce familia lor și-a primit cenușa acestuia. Crissy Teigen a spus că vrea să-și „amintească mereu” cât de empatică este Luna, motiv pentru care a împărtășit momentul „frumos”.

„Acesta este cel mai drăguț și mai frumos lucru pe care l-am văzut vreodată”, a spus Teigen, în vârstă de 34 de ani, într-un videoclip în  care arată cutia de cenușă așezată lângă un ursuleț de pluș. "Tocmai am recuperat cenușa copilului Jack, așa că sunt aici pentru moment cu niște sfori binecuvântate de cravată sfântă", a scris mămica îndurerată.

Teigen a explicat apoi că „Luna i-a pus un mic urs în jurul lui, iar cel mai emoționant lucru este că a venit și i-a dat o bucată din gustarea ei preferată." Într-un alt videoclip, Luna poate fi văzută prezentându-i ursul lui Jack, întrebând: „Ce mai faci azi?”

Teigen a suferit o pierdere a sarcinii la 20 de săptămâni în septembrie și a spus că „se gândește mult la Jack astăzi”

 „Casa noastră este foarte deschisă despre viață, moarte, durere, totul cu adevărat. Încercăm să explicăm lucrurile bine și să răspundem la fiecare întrebare imaginabilă într-un mod frumos, spiritual, dar literal. Știu că este o postare ciudată, dar am vrut doar să le împărtășesc pentru a-mi aminti mereu de micuța mea incredibil de empatică”, a scris ea despre Luna. "Viața este infinit mai bună cu ea în ea. Mi-e dor de tine, Jack. Ne lipsești mult de tine."

Teigen s-a întors pe rețelele de socializare după o pauză în urma tragediei și a vorbit într-un eseu despre tragedia prin care a trecut familia ei: „Nu sunt sigură că voi uita vreodată această experiență”, a scris Teigen.

În eseu, Teigen a spus că ea și soțul ei, John Legend, intenționează să așeze cenușa lui Jack „în solul unui copac din noua noastră casă, cea pe care am avut-o cu camera lui în minte”. "Oamenii spun că o astfel de experiență îți creează o gaură în inimă. S-a făcut cu siguranță o gaură, dar a fost plină de dragostea pentru ceva ce am iubit atât de mult. Nu se simte gol, acest spațiu. Se simte plin", a scris ea.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 10 noi 2020, 08:01 | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience