Crina Matei, la un pas de tragedie: „Ne omoară cetățenii pe aici”. Actrița a apelat la ajutorul polițiștilor: Putea fi oricine-n locul meu

Crina Matei a fost la un pas să fie călcată de o mașină, în timp ce traversa strada, pe trecerea de pietoni. 

Crina Matei se află pe litoral, acolo unde are mai multe reprezentații artistice. Actrița a avut parte însă de un eveniment neplăcut, pe trecerea de pietoni. Aceasta susține că a fost la un pas să fie călcată de o mașină, în timp ce traversa stada. 

 

„Era să mă calce un cetățean pe o trecere de pietoni de la Eforie Nord. Eu m-am instalat aici, sunt cu programul artistic într-un spațiu minunat. Dar sunt niște giboni care încearcă să ne calce cu mașina, pentru că ei trebuie să meargă cu viteză”, a spus actrița pentru FANATIK.


Mai mult, actrița spune că a mers la poliție pentru a încerca să-și găsească dreptatea. 

”Caut acum Poliția din Eforie Nord ca să stabilim niște reguli pe aici. Noi cântăm seara, ne omoară cetățenii pe aici. Ori că sunt cei veniți pe litoral, ori că sunt cei de pe aici, tot așa merg… Și nu, nu cred că l-a deranjat programul pe care l-am avut eu aseară (râde, n. red.), mă îndoiesc că a fost acolo', a mai spus ea pentru sursa citată.

Actrița a fost la un pas să fie călcată de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni

”M-a văzut că eram pe trecere, erau și părinți cu copii, oamenii vin de la plajă totuși… Și trebuie să fii atent, oamenii vin de la soare, sunt obosiți, copiii sunt agitați, se mai smulg din mâini… Nu poți să mergi în halul ăla, cu viteza aia, trebuie un pic de prevenție, totuși. Era să mă izbească pe mine…

Oricum, situația e gravă, de aceea și vorbesc despre ea. Lumea trebuie să înțeleagă că trebuie să existe și bun simț în trafic. Mai ales în zonele aglomerate”, a mai spus Crina Matei pentru sursa citată. 

 

Crina Matei: Putea fi oricine-n locul meu

„Nu sunt nici pe departe un fan al situațiilor conflictuale sau al dramoletelor consumate/n spațiul public. Reacționez însă cu fermitate întotdeauna împotriva unor situații ca cea petrecută ieri în Eforie Nord. Putea fi oricine-n locul meu. Și totul se putea transforma într-o tragedie”, a explicat actrița ulterior, pe rețelele de socializare. 

 

Despre Crina Matei

Crina Matei s-a năcut pe 16 decembrie 1971, la București. Copil talentat, artista a reușit să își câștige primii bani la 14 ani, când a debutat ca profesionist la Operă, dar și într-un serial de televiziune. Au urmat apoi mai multe provocări pentru tânăra Crina. A fost profesoară, actriță, femeie de afaceri și cântăreață.


A intrat la ATF după patru încercări, însă debutul teatral i-a adus frumoasei actrițe o nominalizare la Gala Premiilor UNITER. Mai apoi, aceasta a vut să lucreze cu copii, deschizând o școală de artă pentru micuții talentați, însă viața avea alte planuri pentru actriță. 


A fost cooptată într-un proiect de televiziune pe care nu l-a putut refuza. A prezentat emisiunea  "Cei mai frumosi ani" de la Antena 1, urmând apoi să se lanseze și ca artist muzical. 

A avut colaborări muzicale răsunătoare, printre care amintim  "Pe ulita armeneasca", înterpretată în duet cu  Nelu Ploiesteanu.

Actoria a fost și va rămâne, însă, marea dragoste a artistei. 

Printre proiectele cinematografice, amintim "Domnul de la Curte", în regia lui Ion Carmazan. 

Printre piesele de teatru mmemorabile, amintim: "My Fair Lady", regizata de Beatrice Rancea,  „Femeia, eterna poveste”, regia Attila Vizauer,  „Barbă albastră”, regia Alexander Hausvater, „Opera de trei parale ”de Bertold Brecht - regia Beatrice Rancea, „Pasărea măiastră”, un spectacol dedicat Mariei Tănase, „Roxie Hart” în spectacolul Broadway-Bucureşti, la Teatrul Naţional de Operetă din Bucureşti.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 13 iul 2022, 09:02 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience