Crina Matei a adoptat o fetiță. Botez secret cu „armată de nași”: 11 nași, dintre care 2 preoți

Data actualizării: | Data publicării:

Crina Matei, în vârstă de 50 de ani, a adoptat o fetiță. Actrița și-a botezat fiica într-un cadru exclusivist, cu 11 nași. 

Alin Gălățescu a fost invitat în emisiunea „Exclusiv VIP”, de la PRIMA TV, unde a vorbit despre botezul „fabulos” la care a fost invitat. Criticul de modă a fost pe lista exclusivistă de invitați a Crinei Matei, care și-a botezat, în secret, fiica adoptivă.  


„A făcut un botez fabulos, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, cu cea mai tare gașcă de nași pe care am văzut-o vreodată: 11, dintre care 2 preoți. Predica de după a ținut-o chiar unul dintre preoții-nași. Era o armată nași. Nora lui Măgureanu, Alina, a fost nașa principală. Și-a luat rolul în serios și arăta extrem de spectaculos! Cris Simon a fost cea mai spontană nașă, îmbrăcată într-o rochie-ie românească, superbă”, a spus bărbatul în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP”, moderată de Cristi Brancu.

Cu câteva zile în urmă, Alin Gălățescu descria evenimentul, pe Facebook, alături de câteva imagini de la fața locului. 

”Imaginea emblematică a unui botez de vis, la superba Biserică Sf. Gheorghe Nou, de la kilometru 0, acolo unde, sub auspiciile pozitive a nu mai puțin de 11 nași, printre care și cel puțin unul dintre preoți – record absolut – cu toții îmbrăcați în Alb-Gold – stilul Givenchy Couture sub Alexander McQueen, micuța CHARLOTTE a intrat în rândul creștinilor, vegheată de minunata ei mamă – Crina Matei. A fost superb și înălțător, unic și spectacular. Mă înclin! Să fie fericită și împlinită! Vegheată de un grup atât de mare și de special de nași”, este mesajul scris de Alin Gălățescu pe Facebook.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alin Galatescu (@alin_galatescu)

 

Despre Crina Matei

Crina Matei s-a năcut pe 16 decembrie 1971, la București. Copil talentat, artista a reușit să își câștige primii bani la 14 ani, când a debutat ca profesionist la Operă, dar și într-un serial de televiziune. Au urmat apoi mai multe provocări pentru tânăra Crina. A fost profesoară, actriță, femeie de afaceri și cântăreață.


A intrat la ATF după patru încercări, însă debutul teatral i-a adus frumoasei actrițe o nominalizare la Gala Premiilor UNITER. Mai apoi, aceasta a vut să lucreze cu copii, deschizând o școală de artă pentru micuții talentați, însă viața avea alte planuri pentru actriță. 


A fost cooptată într-un proiect de televiziune pe care nu l-a putut refuza. A prezentat emisiunea  "Cei mai frumosi ani" de la Antena 1, urmând apoi să se lanseze și ca artist muzical. 

A avut colaborări muzicale răsunătoare, printre care amintim  "Pe ulita armeneasca", înterpretată în duet cu  Nelu Ploiesteanu.

Actoria a fost și va rămâne, însă, marea dragoste a artistei. 


Printre proiectele cinematografice, amintim "Domnul de la Curte", în regia lui Ion Carmazan. 

Printre piesele de teatru mmemorabile, amintim: "My Fair Lady", regizata de Beatrice Rancea,  „Femeia, eterna poveste”, regia Attila Vizauer,  „Barbă albastră”, regia Alexander Hausvater, „Opera de trei parale ”de Bertold Brecht - regia Beatrice Rancea, „Pasărea măiastră”, un spectacol dedicat Mariei Tănase, „Roxie Hart” în spectacolul Broadway-Bucureşti, la Teatrul Naţional de Operetă din Bucureşti.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel