Crina Abrudan, secretul unei siluete de invidiat. Ce a făcut vedeta ca să arate perfect pentru „Splash, vedete la apă”

Data publicării:
Crina Abrudan, sursa instagram
Descriere foto: Crina Abrudan, sursa instagram

Crina Abrudan este, la cei 43 de ani ai săi, una dintre vedetele TV care se pot lăuda cu forme care ar putea fi invidiate de orice fotomodel sau manechin.

Crina Abrudan este una dintre prezențele feminine care participă la noul sezon al emisiunii „Splash, vedete la apă”. Vedeta are un corp de invidiat și ratează nicio ocazie să le arăte tuturor acest lucru.  Mulți se întreabă cum reușește să aibă un corp tonifiat ca tras prin inel, mai ales că vedeta nu este adepta sportului și nici a unei diete.

Odată cu participarea la emisiunea „Splash, vedete la apă”, Crina Abrudan a dezvăluit secretul unei siluete perfecte. Aceasta a mărturisit apelează la anumite tratamente care o ajută să scape aproape instant de depunerile adipoase și de celulită, dar și pentru a avea un ten curat, fără imperfecțiuni, întinerit, chiar și după ce se expune atât de mult la soare.

„Eu nu sunt adepta dietelor stricte și nici nu merg foarte des la sală. Chiar îmi plac și cartofii prăjiți și tot felul de preparate de tip fast food. Pot spune că sunt o norocoasă pentru că, până la această vârstă, nu am avut probleme de greutate.

Am o moștenire genetică bună, însă, și așa, am nevoie să întrețin pielea și silueta

Eu stau foarte mult la soare și, normal, tenul are nevoie de și mai multă îngrijire. Cremele nu sunt de ajuns, așa că e nevoie să urmăm ceva profesional” , a spus Crina Abrudan, potrivit libertatea.ro

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel