Crina Abrudan, refuzată de mai multe posturi de televiziune. Care este motivul: "Am concurat și singură pentru un loc și l-am pierdut"

Data publicării:
Crina Abrudan, sursa instagram
Descriere foto: Crina Abrudan, sursa instagram

Crina Abrudan este urmărită de ghinion. Fosta prezentatoare de la Antena 1 a mărturisit că mai multe posturi TV au refuzat-o în ultima perioadă.

Crina Abdrudan a mărturisit că își dorește să se întoarcă pe micile ecrane, însă până acum a avut parte numai de ghinion și toate posturile de televiziune au refuzat-o.  Mai mult, aceasta nu a reușit să-i convingă pe șefi nici când a concurat și singură pentru un loc.

“Nu a fost să fie (n.r. – revenirea în televiziune). Eu mereu sunt aproape, dar niciodată acolo, pe un post. Au fost situații când știam că de luni mergeam la muncă și în ultima zi a picat totul. Am concurat și singură pentru un loc și l-am pierdut. A venit altcineva care nu concura și l-a ocupat.”, a declarat Crina Abrudan în emisiunea lui Dan Capatos.

Crina Abruda a plecat acum șapte ani de la Antena 1, acolo unde prezenta știrile sportive. Ulterior, vedeta și-a deschis o afacere, însă pandemia de coronavirus a obligat-o să închidă locul de joacă pentru copii pe care îl amenajase.

“Pandemia m-a afectat profesional, cum a afectat multă lume. Aveam un loc de joacă pentru copii, nu-l mai am. Era un loc de joacă de cartier, de interior și nu am putut să fentez cumva și am așteptat o lună, două, am plătit chiria, după care am l-am închis. Am demontat tot ce aveam acolo, le-am pus într-un depozit și acolo sunt. Nu cumpără nimeni chestii pentru un loc de joacă de interior când ele sunt închise de atâta timp. Le mai țin, poate cine știe. Teoretic, aș putea să-l mai deschid, nu știu dacă îmi mai doresc eu să mă mai aventurez în asta și nici nu știu cât va dura până când părinții vor avea încredere să îi lase la locul de joacă”, a mai spus Crina Abrudan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel