Crina Abrudan, ipostaze incendiare pe plajele din Dubai. Cum arată vedeta la 42 de ani

Data publicării:
Crina Abrudan, sursa instagram
Descriere foto: Crina Abrudan, sursa instagram

Crina Abrudan a făcut furori pe plajele din Dubai. Vedeta s-a fotografiat în cele mai provocatoare ipostaze.

Crina Abrudan este una dintre cele mai sexy apariții din showbiz-ul românesc. La 42 de ani, vedeta este deținătoarea unui corp perfect, pe care îl lucrează intens în sala de fitness și cu care se mândrește de minune. Crina Abrudan este conștientă de atuurile pe care le deține, mărturie stând chiar fotografiile provocatoare pe care aceasta le publică pe rețele de socializare.

Crina Abrudan, furori în costum de baie pe plajele din Dubai

Temperaturile reci din România au împins tot mai multe vedete să-și facă bagajele și să plece în țările calde. Asta s-a întâmplat și în cazul Crinei Abrudan, care acum se relaxează pe plajele din Dubai. Frumoasa vedetă și-a etalat formele perfecte în cele mai minuscule costume de baie.

Deși distracția este în toi pe ”tărâmul miliardarilor”, Crina Abrudan nu uită de miile de fani care o urmăresc în mediul online, astfel că a împărtășit cu aceștia mai multe fotografii din vacanța de lux.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Crina Abrudan (@crinaabrudan)

La vederea fotografiilor fierbinți cu Crina Abrudan, fanii i-au lăsat sute de comentarii î care au complimentat-o pentru felul în care arată:Ce frumusețe sexy”, „O femeie frumoasă”, ”Senzuală”, ”Wow”, ”Superbă”, ”Sexy”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel