CRBL, primele declarații după eliminarea de la Survivor: Nu am crezut că experiența se va termina așa brusc

Data publicării:
Sursa foto: CRBL, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL a făcut prima postare pe rețelele de socializare, după ce a fost eliminat de la Survivor.

CRBL le-a transmis primul mesaj fanilor, după ce a fost eliminat din competiția Survivor. Acesta le mulțumește urmăritorilor lui pentru că l-au votat, de-a lungul competiției, dar le cere și scuze acestora, pentru conflictele pe care le-a mai stârnit în tabăra sa.

"Salutare oameni buni, oameni dragi, posesori de cerebel! Mi-a fost dor de voi! Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru susținere și încredere. Sunt un exemplu de “ așa DA” dar cu siguranță și un exemplu de “așa NU”! Știu că am greșit de multe ori și îmi cer iertare, dar ăsta sunt eu, prea sincer câteodată, prea corect, empatic cu cel slab și incisiv cu oamenii falși, luptător până la capăt.
Știu să pierd, dar știu să și câștig, pot să plâng fără rușine dacă așa simt, nu mă dau la o parte când vine vorba de greu, pentru ca “ cine poate, duce și mai mult.", a scris CRBL, pe Instagram

Ce a însemnat Survivor pentru CRBL

"Survivor a fost testul suprem al vieții mele, cel mai dur spectacol la care am luat parte, cea mai frumoasă experiență de viață, locul unde mi s-a confirmat pentru ultima oară că viața trebuie trăită mult mai simplu. Am respect pentru toți Faimoșii și Războinicii, indiferent de ce s-a întâmplat și s-a spus, oameni curajoși, duși la extrem pe plan psihic și fizic, oameni care m-au ajutat să supraviețuiesc și care m-au forțat să nu mint! Mi-am dorit foarte tare finala, pentru a ma bucura de TOT ce poate oferi Survivor ,toate traseele, recompensele, jocurile de comunicare, surprizele plăcute sau neplăcute, dar nu am crezut că experiența se va termina așa brusc, pe motive medicale! Se spune că “de ce ți-e frică nu scapi”! Sunt acasă, sunt mai bine, dar o parte din mine a rămas pe insulă, alături de tribul Faimoșilor! Ăsta sunt eu."

CRBL a fost eliminat din competiție pe motive medicale

CRBL a părăsit competiția Survivor, în ediția de pe 18 aprilie. Anunțul neașteptat a venit în urma problemelor de sănătate, pe care artistul le-a avut de câteva ediții. Medicii au fost cei care au decis să-l trimită acasă pe acesta.

"Am un anunț extrem de important de făcut. În această seară, în acest consiliu, unul dintre voi părăsește competiția Survivor România. Acest concurent se află încă de la linia de start în competiție și acest concurent este CRBL. O să părăsești competiția pe temeiuri medicale. CRBL, te-ai aflat sub tratament pentru o perioadă de timp, această recuperare așteptată au crezut cu toții că poate fi încheiată la jocul de mai devreme. În urma a ceea ce s-a întâmplat la joc, medicul a decis, în urma unor investigații suplimentarea, că starea ta de sănătate necesită o recuperare în alte condiții, decât oferă competiția." , a fost anunțul făcut de Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel