CRBL NU poate trece peste eliminarea de la Survivor: Îmi este greu când mă uit de pe canapea. O parte din mine a rămas acolo, pe insulă

Data publicării:
Captură video Youtube/ Cătălin Măruță
EXCLUSIV
Descriere foto: Captură video Youtube/ Cătălin Măruță

CRBL a vorbit despre starea sa de sănătate din prezent, dar și despre cele mai mari regrete ale sale, în urma participării la emisiunea Survivor, în exclusivitate pentru Spectacola.

CRBL a părăsit competiția Survivor din cauza problemelor de sănătate, medicii fiind cei care au decis eliminarea acestuia. Dezamăgirea a fost foarte mare pentru artistul care își dorea cu orice preț finala. Despre starea sa de sănătate din prezent, dar și despre cele mai mari regrete ne-a vorbit chiar artistul, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola.

"M-am echilibrat fizic și psihic, dar încă lucrez! Am trecut prin momente grele din punct de vedere fizic, chiar m-am speriat la un moment dat, pentru că eu nu prea m-am îmbolnăvit la viața mea. Acum sunt bine și încerc să reglez mâncarea, somnul, mișcarea și… țigările.", a mărturist CRBL pentru Spectacola.

"Îmi pare foarte rău că n-am apucat să mă joc tot jocul"

Cel mai mare regret al artistului este faptul că s-a accidentat, motiv pentru care a trebuit să părăsească jungla.

"Îmi este greu când mă uit la Survivor de pe canapea, o parte a rămas acolo, pe insulă. Îmi pare foarte rău că n-am apucat să mă joc tot jocul pentru că eram pregătit și montat pentru marea finală. Asta este, sănătatea este cea mai importantă și… la fel ca și în viață, primesc ce mi se oferă!", ne-a mai declarat acesta.

Care sunt regretele lui CRBL

Pe lângă regretul eliminării, CRBL mai trăiește cu câteva păreri de rău.

"Unul dintre regrete este că n-am apucat să lupt împotriva Faimoșilor rămași, și anume TJ și Marian, doar pentru a-mi confirma că sunt mai bun decât ei, că sunt mult mai creativ pe trasee și mult mai focusat. Este un lucru pe care, cu siguranță, și l-ar fi dorit și ei. Un alt regret este că nu am apucat să concurez la individuale, că nu am putut să mă bucur de toate surprizele oferite de show.", a mai spus el.

Artistul se vedea în marea finală

Dacă nu ar fi fost vorba de problemele de sănătate, CRBL este sigur că ar fi ajuns până în marea finală.

"Claaaar! Nici nu se pune problema. Finala era sfârșitul jocului, indiferent dacă câștigam sau nu, pentru că pentru mine întotdeauna contează călătoria, nu finalul.", ni s-a confesat el.

Cum a reacționat familia, după eliminarea sa

Nu doar el a fost trist pentru eliminarea din cadrul competiției, ci și familia sa, care știa cât de mult înseamnă acest concurs pentru artist. Cu toate acestea, fata lui, Alesia, s-a bucurat foarte mult să-și vadă tatăl acasă.

"Pisicile mele, fetele mele, Elena și Alesia, dar și restul familiei au fost bucuroși, dar și triști în același timp. Știau cât de mult îmi doream finala, dar când m-au văzut că nu mai pot și că am ajuns într-un stadiu critic cu sănătatea, și-au dorit să vin acasă.

Alesia a trăit intens această competiție, a fost pentru prima oară când m-a văzut plângând, dar mi-a recunoscut că mă voia de urgență acasă pentru că îi era foarte dor.", a mărturisit CRBL.

Ce-și propune CRBL să facă în următoarea perioadă 

Lunile pe care le-a petrecut în junglă l-au ținut departe de tot ce înseamnă viața cotidiană. Acum, după ce a revenit în România, CRBL are planuri mari din punct de vedere profesional.

"Am foarte multe lucruri de făcut. Am avut timp suficient pentru a-mi seta noile priorități. Vreau să continui ce am început cu muzica, dar sub altă formă pe care mi-o doresc de mult timp, dar pe care nu am avut curajul să o fac. Am și niște planuri de business dezvoltate în Republica Dominicană, aș vrea să revin la radio, multe, multe lucruri de care o să auziți în curând.", ne-a dezvăluit CRBL.

Lecțiile pe care le-a învățat cântărețul la Survivor

"În primul rând, mi s-a subliniat încă o dată că toate pleacă de la CRBL. Totul este despre echilibrul mental. Am putut accesa niște sertare cu amintiri pe care nici dacă mă chinuiam să le deschid în civilizație, nu puteam. Alții plătesc bani grei pe terapie și nu prea reușesc. Să ne bucurăm de lucrurile simple și să prețuim mai mult familia. Nu lăsa timpul să treacă fără să continui să aduni amintiri frumoase alături de familie. Survivor este despre depășirea limitelor pe toate planurile. Sunt  recunoscător tuturor celor implicați în acest proiect și le mulțumesc (concurenți, producție, PRO TV), dar le mulțumesc din suflet și celor care m-au susținut și celor care au avut încredere în mine. Rămân recunoscător și de abia aștept să ne vedem la concerte.", a continuat el.

"Mă rog să câștige cel mai bun!"

Cât despre câștigătorul Survivor România 2022, chiar dacă nu a vrut să nominalizeze un concurent, CRBL spune că are un favorit.

"Am favoriții mei. Nu vreau să influențez oamenii deloc. O să vedem. Și eu am emoții și trăiesc alături de ei fiecare moment. Sper să câștige un om, nu un...! Mă rog să câștige cel mai bun!"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel