CRBL, motivul pentru care a fost certat de mama lui Smiley. Artistul a făcut dezvăluiri neașteptate: „Mi-a zis că îl folosim să facem bani”

Sursa foto: CRBL și Smiley, instagram/ colaj foto Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: CRBL și Smiley, instagram/ colaj foto Spectacola

CRBL  a dezvăluit motivul pentru care a fost certat de mama lui Smiley.

Recent, CRBL a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a dezvăluit ce relație mai este între el și Smiley. În urmă cu 23 de ani, cei doi, alături de Marius Moga, au format trupa „Simplu”, iar hit-u lor, ”Oficial îmi merge bine”, compus de Marius Moga, avea să ajungă în top-urile muzicale. 

CRBL, motivul pentru care a fost certat de mama lui Smiley

CRBL  a recunoscut că, la un moment dat, între el și Smiley au existat niște certuri și chiar au stat câteva luni fără să-și vorbească. Ulterior, artistul a recunoscut că și-a cerut scuze atât colegului său, cât și mamei sale. 

”Am fost rebel si-am vrut sa gust din fiecare bucatica in parte. (…) Undeva are nişte ingrediente ascunse, că d-aia există un singur Marius Moga. Iniţial, pentru mine a fost dansul, apoi a trebuit să evoluez, să învăţ să cânt lângă Smiley. Mult timp am fost complexat că nu ştiu, că nu pot, târziu am luat primele lecţii de canto.

Datorită şi din cauza lui Smiley, că râdea de mine pe scenă! Am făcut pasul către canto pentru a-mi educa urechea. Cu Smiley am stat certaţi câteva luni. Şi-a rupt mâna la un moment dat domnul Smiley, aveam nişte concerte contractate.

I-am zis să stea doar pe scenă, am vorbit şi cu mama lui, am avut un clinci, am stat nevorbiti câteva luni. Mi-am cerut scuze ulterior, eram mai recalcitrant, am folosit şi nişte cuvinte urâte, apoi s-a aşezat totul. Şi cu Smiley, şi cu părinţii lui”, povestea anul trecut CRBL.

CRBL: ”Mi-a zis că îl folosim să facem bani”

Invitat fiind în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, CRBL  a dezvăluit de la ce au plecat discuțiile dintre el și Smiley. Mai exact, conflictul dintre ei a pornit după ce Smiley și-a rupt mâna în timp ce se dăcea cu rolele pe rampă, alături de Marius Moga. 

”Cătălin Măruță: Când era Simplu v-ați certat, v-ați bătut?

CRBL: Nu am vorbit trei luni. Mergeam la concert împreună dar nu vorbeam, eu cu Smiley. Nici salut. După ne-am dat seama că suntem proști, am fost certat de doamna Maria că și-a rupt mâna, dar a fost Moga de vină. S-a dus să se dea cu rolele și și-a rupt mâna. Mama lui Smiley, mi-a zis că `E băiatul meu, îl folosiți ca să faceți bani!` M-am certat cu doamna Maria”.

Cătălin Măruță: Te-ai certat cu mama lui Smiley?

CRBL: Da, pai de-acolo a început cearta cu Smiley. Și eu tâmpit, în loc să o las pe femeie să își spună oful.. Moga și cu Smiley, doi roleri sportivi, s-au dus să se dea pe rampă”, a decalrat CRBL la Cătălin Măruță.

Citește și: Andreea Bălan, mai îndrăgostită ca niciodată. Cum s-a afișat artista alături de noul iubit, Victor Cornea: „Mulțumesc pentru iubire”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 23 iun 2023, 13:29 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience