CRBL își dorește al doilea copil: Am zis că o să-l cheme...

Captură video Youtube/ Acasă la Măruță
Descriere foto: Captură video Youtube/ Acasă la Măruță

CRBL a dezvăluit faptul că este pregătit să devină tată pentru a doua oară.

CRBL a fost invitat recent în podcastul lui Cătălin Măruță, unde a dezbătut diferite subiecte din viața personală. Printre cele abordate, solistul a dezvăluit și faptul că și-ar mai dori încă un copil. Ba mai mult, acesta are și numele pregătit pentru băiețel.

"Am discutat cu Alesia și cu Elena ce să facem, dacă să mai vină un frățior sau o surioară. Elena știe că va fi frățior oricum, ea știe că o să mai avem un copil, Alesia a început să se gândească și la nume. Eram la Survivor, stând la mine în hamac, cade soarele, apune, și atunci trebuie să mergi la somn. Am sărit din hamac și în momentul în care am atins pământul am zis: Sunt pregătit să devin tătic din nou. Pur și simplu fără să mă fi gândit în ziua aia o secundă la asta. Și de la hamac, până la baracă 10, 15 metri, mi-am adus aminte numele lui, că sigur e un el, cum spune Elena și am zis că Dominic o să-l cheme, că eu acum sunt în Dominicană, chiar dacă are și Velea unul așa.", a declarat CRBL, în podcastul Acasă la Măruță.

CRBL vorbește despre prietenia cu Oase

Oase a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai lui CRBL, cei doi făcându-și apariția în televiziune împreună, în cadrul competiției Asia Express, unde au fost extrem de îndrăgiți. Chiar dacă totul părea perfect, la un moment dat, fanii celor doi au rămas uimiți de melodia pe care fostul cântăreț din trupa Simplu a ales să o scoată. În ea, CRBL îi aducea diferite acuzații lui Oase, simțindu-se trădat. Totul ar fi pornit după ce celor doi li s-a propus să fie coprezentatori în cadrul show-lui pe care l-au și câștigat, însă, fiind vorba de prea puțini bani, aceștia au decis să refuze. Oase însă și-a trădat coechipierul și a acceptat oferta, fără să îi comunice asta, trădând o prietenie de 15 ani, după cum spunea CRBL la vremea aceea.

"Orgoliul și ego-ul, să acționezi fără să gândești. Eu când m-am supărat, m-am simțit trădat, altele erau versurile, mult mai dure, după care am stat, am analizat, mi-am dat seama că sunt tâmpit dacă fac asta. Am considerat că este o lecție de viață pentru cei care ne-au urmărit și care n-au văzut ce echipă mișto eram și, din punctul meu de vedere, m-a trădat și am făcut o piesă prin care am tras un semnal de alarmă.

Cu Oase am făcut primul pas și am rămas dezamăgit. Toți avem în jurul nostru un Oase. Dacă nu avem, o să avem, deci aveți grijă. Și eu pot fi, la rândul meu, un Oase.", a mai dezvăluit el.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 09 mai 2022, 14:19 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience