CRBL, despre cele mai mari frici înainte de competiția Survivor România: „Este inamicul numărul 1 pentru fiecare concurent”

Data publicării:
Eduard CRBL, foto Instagram
Descriere foto: Eduard CRBL, foto Instagram

CRBL este unul dintre concurenții noului sezon Survivor România. Ce spune artistul cu doar câteva zile înainte de marea competiție?

CRBL a acceptat provocarea Survivor România și se pregătește pentru cea mai mare provocare a vieții lui. Artistul s-a întors recent din Spania și a zis că vrea să câștige show-ul care va începe la Pro TV din 16 ianuarie. 


CRBL a dezvăluit într-un interviu pentru Pro TV care sunt cele mai mari frici ale sale cu doar câteva zile înainte de a pleca în aventura Survivor România. 


Artistul crede că cel mai mare inamic al său este singurătatea, deoarece se va gândi mereu la familie și la cei de acasă și atunci totul va fi mult mai complicat. CRBL se sperie de gândul că s-ar putea accidenta.


„Mă sperie faptul că dragii mei și scumpi colegi nu înțeleg unde se duc. E o relaxare totală și un divertisment... Cred că sunt singurul care conștientizează și știe unde se duce ținând cont că am mai făcut treaba asta puțin, dar am făcut-o. Mă îngrijorează nu mâncarea, nu confortul, mă sperie singurătatea. Este inamicul numărul 1 pentru fiecare concurent pentru că singurătatea te pune să te gândești acasă și atunci ești pierdut „pa. la revedere” și mă sperie să nu cumva să mă accidentez”, a declarat CRBL pentru ProTV.  


Artistul spune că îi va fi foarte greu să stea fără să fumeze, dar speră că odată cu această competiție va reuși să scape de acest viciu dăunător. CRBL spune că îi va fi foarte greu fără kendama, dar va încerca să creeze un nou obiect care să îi ocupe timpul liber. 


„Faptul că nu am țigări și eu care fumez ca o locomotivă, i-am promis Alesiei că poate chiar de data asta mă las de fumat. Am zis că am să mănânc bine și am să am grijă de viciile mele până plec și acolo îmi iau ca misiune „nu mai ai. ia!”, a adăugat artistul. 

 

CRBL face parte din echipa faimoșilor, alături de: Andreea Tonciu, TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Laura Giurcanu, Cătălin Smărăndescu, Robert Niță, Laura Ciurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel