Crăciunul lui Tudor Istodor. Femeia pe care actorul vrea să o premieze la final de 2023: „Ești minunată, nu te lăsa bătută! Mergi pe drumul ăsta cu încredere”

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Tudor Istodor, fiul Maiei Morgerstern, a reușit să își facă un nume cu greutate în lumea teatrului și cinematografiei din România. La final de an, actorul din GROAPA, împărtășește cu cititorii Spectacola care sunt bucuriile, dar și provocările întâlnite în 2023. Bonus, aflăm și cine este persoana pe care acesta își dorește să o premieze la final de an. 

Spectacola: Cum te găsim în acest final de an?

Tudor Istodor: Nu vreau să pară că vorbesc din cărți motivaționale, dar: mai bun, mai evoluat, mai satisfăcut, cu mai multe întrebări și cu mai multe dorințe decât în finalul anului trecut. Cu perioade mai bune, cu altele mai tulburi, dar știu înspre ce mă îndrept, am planuri, și îmi place la nebunie să fiu actor.

 

Spectacola:  Cu ce te-a surprins 2023? Dacă ar fi să numești cea mai mare bucurie, dar și cea mai mare provocare din acest an, care ar fi acelea?

Tudor Istodor: M-a surprins că nu am făcut pre mulți kilometri cu motocicleta anul ăsta, nu am avut nicio tură mai lungă vara asta, dar am filmat la Groapa, și asta a fost și bucuria, și provocarea - să reușim într-un timp relativ scurt să filmăm tot acest volum și la calitatea pe care mi-am/ne-am dorit-o. Am întâlnit niște oameni cu care am rezonat, cu aceeași dorință de a face un serial cât mai bun, din toate punctele de vedere, și da, recunosc, la finalul filmărilor am fost trist.

 

Spectacola: Cu ce gânduri, planuri și speranțe intri în noul an?

Tudor Istodor:  Să evoluez ca actor, să fiu mândru de mine, și să nu mă abat de la planurile pe care mi l-am făcut. Să nu mă dau bătut.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Tudor Aaron Istodor (@tudoristodor)

 

 

 

Spectacola: Dacă ar fi să premiezi o persoană din viața ta, pentru anul care tocmai se încheie, care ar fi aceea și de ce?

Tudor Istodor: Sora mea Isadora (pentru că pe ea am văzut-o pe scenă anul ăsta prima oară). Ești minunată, nu te lăsa bătută, și mergi pe drumul ăsta cu încredere (mai ales când nu ai!), pentru că merită și meriți.

 

 

Spectacola: I-ai scris Moșului în acest an? Care ar fi cea mai arzătoare dorință a ta, în acest Crăciun?

Tudor Istodor: Nu i-am scris, dar dorința cea mai arzătoare ar fi să nu-mi aducă nimic și să mă inspire să reușesc să-mi îndeplinesc singur dorințele.

 

Spectacola: Cum vei petrece sărbătorile? Care sunt tradițiile care nu lipsesc de la masa de Crăciun?

Tudor Istodor: În familie. Salata de boeuf.

 

Spectacola: Într-un scenariu perfect, cine ți-ai dori să fie alături de tine la masa de Crăciun?

Tudor Istodor: Familia și Martin Scorsese.

 

Spectacola: Cum arăta Crăciunul copilăriei, ce îți lipsește cel mai mult de atunci și ce ai păstrat și astăzi?

Tudor Istodor: Brad, globuri, bomboane de brad, cadouri. Inocența cred că îmi lipsește. Ascult melodiile de Crăciun. The Rat Pack e nelipsit!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel