Crăciunul lui Shurubel: „Decizia asta îmi schimbă viața în bine în continuare”

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Shurubel împărtășește cu cititorii Spectacola cele mai arzătoare dorințe de Crăciun. După un an plin de reușite, prezentatorul de la Vorbește Lumea face bilanțul binecuvântărilor și își amintește cu nostalgie de sărbătorile din copilărie. 

Spectacola: Cum te găsim în acest final de an?

Shurubel: Un pic ocupat, dar fericit. Sunt multe petreceri de Crăciun de prezentat, pentru multe firme care își distrează angajații și mă bucur că mă includ și pe mine în distracția lor, ca prezentator sau om care se face de râs pe scenă, pentru amuzamentul tuturor. 

Spectacola: Cu ce te-a surprins 2023? Dacă ar fi să numești cea mai mare bucurie, dar și cea mai mare provocare din acest an, care ar fi acelea?

Shurubel: Bună întrebare. Una dintre cele mai mari bucurii din 2023 a fost faptul că am împlinit 2 ani de când n-am mai băut deloc alcool și cred că decizia asta îmi schimbă viața în bine în continuare. Provocarea cea mai mare e să cresc și partea de podcast pe care o fac în paralel cu emisiunea și să folosesc cât mai productiv studioul unde plătesc chirie și unde am investit în echipament. 

 


Spectacola:  Cu ce gânduri, planuri și speranțe intri în noul an?

Shurubel: În primul rând, vreau să mă bucur în fiecare zi și să fiu cât mai prezent și să merg la terapie cât mai des, ca să îmi dezvolt inteligența emoțională, că se pare că nimeni nu ne învață la scoală materia asta super importantă. 

 

Spectacola: Dacă ar fi să premiezi o persoană din viața ta, pentru anul care tocmai se încheie, care ar fi aceea și de ce?


Shurubel: Aș premia-o pe soția mea pentru cum a evoluat și cum s-a transformat și anul acesta (la fel ca anii trecuți) într-o persoană din ce in ce mai curajoasă, puternică mental și amuzantă, o persoană de care mă îndrăgostesc în fiecare zi mai mult. 

 

 


Spectacola:  I-ai scris Moșului în acest an? Care ar fi cea mai arzătoare dorință a ta, în acest Crăciun?


Shurubel: Am făcut o notiță pe telefon, în care i-am cerut să pun muzică la câteva festivaluri importante în 2024. Îi trimit pe WhatsApp zilele astea, sper să nu îmi dea cu seen. 

Spectacola:  Cum vei petrece sărbătorile? Care sunt tradițiile care nu lipsesc de la masa de Crăciun?

Shurubel: Facem bradul la Sibiu pe 24 decembrie, în casa părinților soției mele. Ce e mișto e că anul acesta vin și părinții mei pentru tradiția asta. 

 

Spectacola:  Într-un scenariu perfect, cine ți-ai dori să fie alături de tine la masa de Crăciun?

Shurubel: Anticipasem întrebarea asta în răspunsul de mai sus. E clar că vreau să fiu cu soția și cu familiile noastre, dar aș face loc în spatele bradului și pentru băieții din gașca pe care o am încă din liceu. 

 


Spectacola:  Cum arăta Crăciunul copilăriei, ce îți lipsește cel mai mult de atunci și ce ai păstrat și astăzi?

Shurubel: Crăciunul copilăriei era cu fratele meu în jurul bradului sau luptându-ne pentru dreptul de a ne juca pe calculator (ca în orice zi de altfel), dar mai erau și zilele în care plecam la colindat cu corul din care făceam parte în școala generală. Îmi lipsește obiceiul ăsta de a colinda în blocurile din București, începând cu ultimul etaj, de unde coboram cântând pe scări și ne opream doar la ușile care se deschideau pentru noi. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel