Crăciunul lui Adelin Petrișor: „Nu-mi plac sarmalele, piftia”. Cum arată meniul perfect

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Adelin Petrișor împărtășește cu cititorii Spectacola cele mai arzătoare dorințe de Crăciun. După un an plin de evenimente, vedeta TVR face bilanțul binecuvântărilor și își amintește de sărbătorile din copilărie. 

Spectacola: Cum te găsim în acest final de an?
Adelin Petrișor: Bine, zic eu. Abia întors din Israel, unde am fost deja a doua oară de la începerea războiului cu Hamas.

Spectacola: Cu ce te-a surprins 2023? Dacă ar fi să numești cea mai mare bucurie, dar și cea mai mare provocare din acest an, care ar fi acelea?

Adelin Petrișor: Nu prea te mai surprinde nimic după 2020, anul pandemiei. A fost un an aglomerat, cu multe catastrofe, războaie. Am fost la cutremurul devastator din Turcia, am ajuns in Israel, la o zi după atacul Hamas. Am plecat mult pentru ştiri, a fost un an plin. Cea mai mare bucurie e ca m-am întors de fiecare dată sănătos acasă de pe unde am fost. Cea mai mare provocare au reprezentat-o transmisiunile de la cutremurul din Turcia. Am văzut foarte multă durerere, oameni disperaţi, zeci de mii de morţi, localităţi şterse de pe faţa pământului. Am dormit în maşină, m-am spălat cu apă minerală, am condus sute de kilometri prin zonele afectate…

Spectacola:  Cu ce gânduri, planuri și speranțe intri în noul an?

Adelin Petrișor: Poate suna ciudat că spune asta un om de la ştiri, însă aş vrea mai multă liniştite. În plan personal, vreau ca eu şi ai mei să fim sănătoşi, fericiţi şi să petrecem mai mult timp împreună.

 

Spectacola:  Dacă ar fi să premiezi o persoană din viața ta, pentru anul care tocmai se încheie, care ar fi aceea și de ce?

Adelin Petrișor: Smaranda, fiica mea, care la 14 ani a început să înţeleagă cu ce mă ocup şi, deşi nu ar vrea să merg prin diverse zone fierbinţi, îmi respectă dorinţa.

 

Spectacola:  I-ai scris Moșului în acest an? Care ar fi cea mai arzătoare dorință a ta, în acest Crăciun?

Adelin Petrișor: Să fim sănătoşi şi eu şi ai mei şi să fim împreună. De restul ne putem ocupa.:)

 

Spectacola:  Cum vei petrece sărbătorile? Care sunt tradițiile care nu lipsesc de la masa de Crăciun?

Adelin Petrișor: De Crăciun vom lucra şi probabil, dacă vom putea, vom da o fugă la părinţi. De Revelion suntem liberi si mergem la schi în Maramureș. Nu-mi plac sarmalele, piftia. Pentru mine Crăciunul înseamnă să fiu cu familia, nu are importanță ce fel de mâncare pun pe masă. Dacă ar fi după mine, aș mânca paste, supă, sushi sau mai știu eu ce, ca în orice alta zi.

 

Spectacola:  Într-un scenariu perfect, cine ți-ai dori să fie alături de tine la masa de Crăciun?

Adelin Petrișor: Sunt într-un scenariu perfect: ai mei, familia mea.

 

Spectacola: Cum arăta Crăciunul copilăriei, ce îți lipsește cel mai mult de atunci și ce ai păstrat și astăzi?

Adelin Petrișor: Crăciunul copilăriei era trist pentru ca era in vremea comuniștilor, care ni-l furaseră pe Moș Crăciun și ni-l dăduseră pe Moș Gerilă. Eram fericit pentru că eram cu ai mei, care se chinuiau să facă rost de 3/4 portocale și câteva bomboane. Era greu în vremurile acelea și nu ar trebui să uitam. Tinerii nu ar trebui să ia libertatea ca pe un dar, ci ar trebui sa aibă grijă de ea, să lupte în continuare pentru ea. La multi ani mai buni tuturor celor care citesc aceste rânduri!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel