Crăciunul în America. Imaginile au ajuns virale și apreciate de mulți români

Data actualizării: | Data publicării:
Roberto Nickson, foto unplash
Descriere foto: Roberto Nickson, foto unplash

Un bărbat expune prin fotografie Crăciunul în America

Chiar dacă se pare că iunie a fost literalmente ieri, este din nou acea perioadă a anului. Mulți americani se pregătesc pentru un sezon de vacanță care va varia de la ușor tradițional până la de-a dreptul devastator. În acest timp, unii dintre noi ar putea căuta un anumit confort - o veselie de modă veche, din altă lume. Din fericire, noua carte a lui Danelle Manthey ”American Christmas” , are acest lucru în masă.

Manthey, un fotograf din New York, și-a luat prima cameră la vârsta de 16 ani, dar abia ani mai târziu, interesul lui pentru fotografierea unor ecrane fantastice de Crăciun s-a transformat într-o obsesie care o vadura cât pentru un deceniu.  

Vezi aici fotografiile

Fotograful provine dintr-o familie modestă, iar pasiunea lui a descoperit-o la vârsta de 16 ani. 

”Familia mea a sărbătorit Crăciunul și a avut același brad fals în fiecare an. Nu am ieșit cu decorațiuni sau am decorat exteriorul casei noastre, dar ne-a plăcut să conducem în jurul orașului meu natal, Sioux Falls, Dakota de Sud, uitându-ne la luminile de Crăciun. Era tradiția noastră anuală. În fiecare an, ziarul local are o hartă a afișajelor de lumină locale. Străzile au nume inteligente, cum ar fi Candy Cane Lane, Church Lane și Penguin Lane, iar toate casele de pe o stradă sunt decorate în funcție de temă”, a spus acesta pentru Buzz News.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel