Crăciun pe TikTok. Cele mai SPECTACULOASE clipuri în prag de sărbători

Data actualizării: | Data publicării:
Solen Feyissa, foto unplash
Descriere foto: Solen Feyissa, foto unplash

Anul 2020 este spre final, iar restricțiile impuse de COVID-19 ne fac să stăm mai mult în mediul online

Ne apropiem cu pași repezi spre finalul unui an greu din toate punctele de vedere. Dacă anul trecut, în zilele de Crăciun, ieșeam cu prietenii sau cu familia, anul acesta vom sta mai mult acasă și vom petrece pe TikTok. 

Iată cum a fost anul 2020 pe TikTok. 

Dacă la începutul lansării aplicației ”TikTok”, pe primul loc Andra Gogan, pe locul doi NinjaGirlDrawa, iar pe locul trei era Jador. În acest moment lucrurile stau puțin cam diferit și anume Andra Gogan rămâne în fruntea clasamentului, urmată de Jador care este pe locul doi, iar pe ultimul loc trei este luat de Emilia Darie. 

DANSURILE TikTok

Cele mai vizualizate și învățate dansuri au fost realizate pe melodia ”RENAGATE”. La începuturi toată lumea care era pe această aplicție se filma dansând pe această melodie. 

@hollywire

@addisonre the tik tok QUEEEN in the studio! Showing our host how to do the #renegadedancechallenge! #renegade #addisoneasterling

♬ Lottery - K CAMP

Aplicațiile TikTok

FaceTime a fost primul efect din această aplicație. Momentul în care  multă lume se filma în timp ce mima o melodie a adus pe contul multor oameni milioane de like-uri. 

@prymrr

FaceTime your 9th @ rn !!???? #foryou

♬ original sound - Madi Claire

Al doilea efect este cel care a devenit o tradiție a TikTokului și anume cel de schimbarea hainelor. Multe dintre vedetele TikTokului au apelat la acest efect, care te ajută să te schimbi rapid dintr-o ținută în alta. 

@fiorella.del

The amount of editing this took ????(inspired by @jessechrisss ) #outfittransition #outfitchange #closettour

♬ Amirras sound - Amirra

În luna Decembrie nu mai putem discuta despre aceste trenduri, deoarce Crăciunul vine cu schimbări magice în lumea TikTok-ului. Așa că, în cazul în care nu aveți cu ce să vă umpleți programul de sărbători, TikTok vă vine în ajutor, în rezolvarea acestor problem. 

Efectul în care dansezi și devii o fantomă îi va ajuta pe mulți dintre utilizatori să strângă milioane de like-uri. 

@audreytrullinger

I GOT IT #imaghost #ghostchallenge #ghostdance #ghostdancechallenge #boo #dancetrend

♬ BILLIE JEAN X BOO X F IT UP VMESHBEATS MASHUP - Varoon Ramesh

Dansul de Crăciun va fi în mare vogă, mulți dintre utilizatori au început deja să danseze pe melodii care aduc spirirul Crăciunului. 

@julianburzynski

Ready for our daddy Santa ????????????❤️???? @zacheisenberg #HolidayCountdown #santa #christmasdancechallenge #gaytiktok

♬ this is our dance give credit lol - kara

Dacă la început TikTok avea doar câțiva utilizatori, în momentul de față a devenit cea mai descărcată aplicație din lume, și anume 350 de milioane de oameni au descărcat această aplicație. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel