Crăciun 2021: Predicția cărților de tarot pentru toate zodiile care sunt într-o relație

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash

Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun 2021 și suntem foarte entuziasmați să sărbătorim , să ne bucurăm de timpul petrecut cu familia și prietenii. Dar pentru cupluri este și mai special. Aflați ce vă spune previziunea cărților de tarot. Cum va fi relația ta de Crăciun, în funcție de semnul tău zodiacal.

 

Berbec

În acest sezon de Crăciun, veți plănui să puneți mâna pe acțiunile/comportamentul partenerului dumneavoastră. Dar, toate eforturile pe care le veți face se vor irosi, deoarece partenerul dvs. nu va dori să joace rolul marionetei dvs.

 

Taur

Taur, să știi că toate acțiunile tale rele față de partenerul tău vă pot secătui pe amândoi din punct de vedere emoțional. Ar putea chiar să ruineze sau să tensioneze relația. Asigură-te că acționezi întotdeauna cu înțelepciune.

 

Gemeni

Gemeni, este posibil să aveți parte de un nou început în relația actuală în această perioadă de Crăciun. Cel mai probabil, partenerul dvs. va fi cel care va lua inițiativa de a face lucrurile mai bune între voi doi.

 

Rac

Rac, este posibil să vă dezamăgiți partenerul. Așadar, asigurați-vă că vă abțineți de la orice act care l-ar putea supăra.

 

Leu

În acest sezon de Crăciun, tu și partenerul tău vă veți bucura de o perioadă minunată în care amândoi veți avea grijă unul de celălalt. Partenerul tău ar putea chiar să plănuiască să te surprindă cu un cadou.

 

Fecioară

Fecioară, s-ar putea să aveți parte de zile proaste cu partenerul. Ați avut de înfruntat o soartă similară și în trecut. Asigurați-vă că nu ajungeți să așteptați prea mult de la partenerul dvs.

 

Balanță

Te vei bucura enorm de ziua alături de partenerul tău în acest Crăciun. Amândoi vă veți face timp unul pentru celălalt din programul vostru agitat.

 

Scorpion

Scorpion, partenerul tău ar putea încerca să îți dea ordine. În schimb, tu vei încerca să îl domini, așa cum este adesea în firea ta. Acest lucru poate aduce un aer sumbru în relația voastră. Asigurați-vă că gestionați bine lucrurile.

 

Segetător

Săgetător, partenerul tău ar putea încerca să te domine din cauza comportamentului său excesiv de posesiv. Nu sunteți o persoană care să se lase dominată cu ușurință. Ca urmare, acest lucru poate ruina relația și o poate face să pară mai diabolică.

 

Capricorn

De acest Crăciun, veți vedea că partenerul dvs. va lua inițiativa față de dvs. Dar, o veți lua ușor sau s-ar putea să nu o luați prea mult în considerare. Asigurați-vă că apreciați toate eforturile pe care le va face partenerul dumneavoastră.

 

Vărsător

Este posibil să așteptați ca partenerul să ia inițiativa față de dvs. Nu trebuie să vă descurajați, deoarece partenerul dvs. va lua inițiativa și va face ca momentul să fie memorabil, dar, numai după ce vă va face să așteptați. Puteți alege chiar să luați dumneavoastră inițiativa în loc să așteptați.

 

Pești

Pești, relația cu partenerul tău în acest Crăciun va fi la fel ca în fiecare an. Veți petrece timpul împreună în același mod în care ați făcut-o și în Crăciunurile din trecut.

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel