Cove, infectat cu noul coronavirus. Care este starea prezentatorului TV

Data publicării:
Cove, instagram
Descriere foto: Cove, instagram

Cove a fost diagnosticat cu COVID-19. Anunțul a fost făcut chiar de prezentatorul emisiunii "Vorbește lumea" .

Noul coronavirus nu iartă pe nimeni. Din păcate, și Cove se află printre persoanele care a contractat virusul ucigaș, care a pus stăpânire pe întreaga lume. Prezentatorul emisiunii "Vorbește lumea" și-a petrecut sărbătorile departe de familie din cauza faptului că testul pentru noul coronavirus i-a ieșit pozitiv. Anunțul a fost făcut de acesta chiar în cadrul emisiunii pe care o prezintă, însă din izolare.

Cove, diagnosticat cu COVID-19

Coveseanu Gabriel a dezvăluit că se află în izolare încă de la Crăciun și că a stat singur, departe de familie. Din fericire, acesta a contractat o formă ușoară a virusului și a avut câteva simpome ușoare.

"Din fericire nu am avut niciun simptom grav. Exceptand acel nas infundat si acea tuse seaca. Dar de la craciun si pana astazi stau departe de toata lumea (...) Sunt izolat! Mai am trei zile de stat", a mărturisit Cove în cadrul emisiunii "Vorbește lumea" de pe PRO TV.

Cove a mărturisit, de asemenea că a încercat să-și găsească tot felul de activități pentru a trece timpul mai repede, printre care și practicarea sportului.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel