„Coșuri imense, dureroase”. Andreea Mantea, complet nemachiată, după ce a scăpat de acnee. Cum a reușit să se vindece / FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Andreea Mantea și-a dezvăluit chipul, complet natural, după ce a reușit să scape de acnee. Iată cum arată vedeta acum.

Andreea Mantea a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă. Vedeta Kanal D s-a umplut de coșuri pe față, din cauza unor probleme hormonale. 
Prezentatoarea TV a încercat toate remediile posibile pentru a scăpa de acnee, dar spune că, într-un final, vindecarea a găsit-o în produse naturale.  

„A fost o perioadă foarte grea când am avut niște probleme hormonale și din cauza aceasta mi s-a umplut efectiv fața de coșuri. Coșuri imense, dureroase, care mă mâncau, pe care îmi doream enorm să le rup, să le storc, să le ard, să le tai… orice, doar să scap de ele. A fost o perioadă cruntă din viața mea”, a spus Andreea Mantea într-un vlog publicat pe canalul ei de YouTube.


Tratamentul care a ajutat-o să scape de acnee

Vedeta spune că s-a îndreptat către produse din ingrediente naturale, precum creme pe bază de miere de manuka, dar că a folosit și un ser cicatrizant, un antiiflamator pe bază de arnică, niacinamidă, cinamidă.


„Am încetat să mai arunc banii pe brand-uri, am căutat să folosesc produse cât mai curate, cât mai sănătoase. Fără plasticuri, nemodificate genetic, fără metale grele și fără E-uri care să îmi dăuneze. (…) Tenul meu nu a arătat de foarte mult timp atât de bine”, a spus  Andreea Mantea, pe Instagram

Cum a slăbit 13 kilograme

 

Andreea Mantea a reușit să dea jos în jur de 13 kilograme, cu ajutorul unei diete stricte. Bruneta le-a dezvăluit totul fanilor săi pe rețelele de socializare, unde le-a mai spus și faptul că mai face din când în când excepții și cu câteva „plăceri nevinovate.”

„Am avut vreo 65-68 de kilograme și am ajuns la 55. Am ținută dietă, am renunțat la zahăr, la paste, la anumite produse de fast food, de care mă bucuram noaptea, în mod special, am încercat să am grijă. Nu am renunțat complet, pentru că dacă mi-e poftă, gust, cam atât. Fibre dimineața, apă multă, ceai verde, pe care îl combin cu diverse lucruri, ca să-i dau o aromă mai ok. Mai nou, folosesc și o cremă anticelulitică și un scrub, care am înțeles că scade în centimetri destul de bine. Nu am găsit încă minuni, dar vă țin la curent.”, a declarat Andreea Mantea, pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel