Costin Craioveanu, noi săgeți USTURĂTOARE la adresa Mihaelei Cernea, în plin divorț: „Să ții minte că cel mai mișto bărbat..”

Data publicării:
Descriere foto: Mihaela Cernea și Costin Craioveanu, foto Facebook
Descriere foto: Descriere foto: Mihaela Cernea și Costin Craioveanu, foto Facebook

Costin Craioveanu a răbufnit la adresa Mihaelei Cernea. Cei doi se află în curs de divorț. 

În ultimul perioadă s-a zvonit că Costin Craioveanu ar fi bătut-o pe soția sa, Mihaela Cernea. Pictorul neagă acuzațiile care i-au fost aduse și spune că nu ar putea niciodată să dea într-o femeie, mai ales în soția lui. Acum, Mihaela Cernea a confirmat faptul că a depus actele de divorț la Judecătoria Sectorului 5, acolo unde în urmă aproximativ două luni a introdus și un ordin de restricție împotriva soțului său, Costin Craioveanu.

Acum, Costin Craioveanu a transmis un mesaj dur la adresa Mihaelei Cernea, cu care se află în plin divorț. 

 „Cum să-i dați, mă, iubitului tău ordin de protecție? La 200 m de casă? Când eu stau acasă și hrănesc pisici, dorm cu ele în casă, am grijă de copii și n-am «bătut» în viața mea o familie", a scris el.

Bărbatul a ținut să povestească și o mică întâmplare, dar și să o atace pe fosta sa soție. 

"«M-am bătut» cu niște țărănuși din Sălăjan care mi-au rupt mâna să nu-i filmez, care aveau amante și n-am vrut să te las cu ăia, cu așa vibrație joasă. Justiția o să facă dreptate…că n-am mai pictat de 3 luni… având mâna dreaptă ruptă din umăr. Dumnezeul meu îmi va face dreptate… sau lor…P.S. Să ții minte că cel mai mișto bărbat din viața ta, Mihaela Craioveanu, a fost Costin Craioveanu… restul e populație”, a scris Costin Craioveanu, pe Facebook, după care a șters mesajul. 

Mihaela Cernea a depus actele de divorț

Anca Badiu,  fosta colegă de trupă, recunoaște că îi pare rău că cei doi au ajuns la divorț, însă nu știe motivele ce au făcut-o pe Mihaela Cernea să ia această decizie.

„Eu știu doar atât, sincer îmi pare rău pentru ei. Ei s-au iubit enorm, s-au respectat. Mihaela este o fată extraordinară. Ea este foarte discretă, nu-i plac scandalurile.

Nu sunt în măsură să vorbesc foarte mult despre ei, pentru că nu mai știu mare lucru. Și nici nu vorbesc, dacă mă întrebi, sincer. Și e mai bine așa. Nu vor să dea curs la nu știu ce bârfe”, a spus Anca Badiu în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima Tv.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel