Costi Ioniță, nominalizat la Premiile Grammy: Este pentru prima oară în istoria muzicii

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Youtube/ Fortza Generation
Descriere foto: Captură video Youtube/ Fortza Generation

Costi Ioniță a fost nominalizat la Premiile Grammy, pentru a doua oară. 

Costi Ioniță a fost nominalizat, pentru a doua oară, la Premiile Grammy. Este pentru prima dată în istoria țării noastre, când se întâmplă așa ceva, spune producătorul. De data aceasta, el a fost nominalizat la categoria  „Cel mai bun album reggae”, numărându-se printre compozitorii care au lucrat la albumele „Live N Livin” a lui Sean Paul și „Positive Vibration” a lui Jesse Royal.

"Dragii mei, mă îndrept către Las Vegas, unde se țin Premiile Grammy. Este pentru prima oară, în istoria muzicii, când un român este nominalizat pentru a doua oară la aceste premii prestigioase. Nu contează dacă se câștigă sau nu. Important e că suntem acolo și oriunde m-aș afla sunt mândru că sunt român și n-o să vă fac de râs.", a spus Costi Ioniță, pe TikTok.

Costi Ioniță, supărat pentru faptul că acest lucru nu a fost mediatizat 

Comentariile fanilor de încurajare, la postarea producătorului, nu au întârziat să apară. Totuși, lui Costi Ioniță i-a atras atenția o remarcă, căreia a simțit nevoia să-i răspundă, tot printr-un video. Unul dintre fanii săi a spus faptul că nu știa despre această nominalizare, pentru că nicăieri, la radio sau la TV, nu s-a vorbit despre lucrul acesta.

"Cum să auzi știrea asta la radio? Să auzi despre un român să se vorbească bine? Nu se poate așa ceva. Trebui să nu fii român, ca să se vorbească despre tine. Dar nu contează, mergem înainte.", a  fost replica lui Costi Ioniță.

„Eu sunt mândru că sunt român”

„Sunt deosebit de bucuros și fericit pentru că tocmai am aflat că am fost pentru a doua oară nominalizat la Premiile Grammy, Premiile Academiei Americane de muzică. Cred că este o performanță și nu știu câți români s-ar putea lăuda cu acest lucru, dar pot să vă spun că sunt tare fericit, sunt tare bucuros, eu acum mă aflu pe teritoriul Statelor Unite, mă întâlnesc și colaborez cu mulți artiști de aici. Trebuie să știți că peste tot, oriunde m-aș afla în această lume, vă reprezint cu drag, vă reprezint cu succes, și vă fac să fiți mândri că sunteți români. Eu sunt mândru că sunt român, știu din ce neam fac parte, știu ce gene am în mine și din ce strămoși ne tragem cu toții. De aceea vreau să știți că mâine voi lansa și un proiect special, care să ne aducă aminte și să ne facă să ne reconectăm la valorile acestui neam: poporul român”, a transmis Costi Ioniță pe Facebook, în trecut, potrivit libertatea.

Gala premiilor Grammy, al cărei prezentator principal va fi încă o dată Trevor Noah, va fi difuzată în direct de postul CBS de la MGM Grand Arena din Las Vegas în noaptea de duminică spre luni.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel