Costi Ioniță, motivul pentru care poartă mereu ochelari de soare. Ce i-a spus artistul lui Cătălin Măruță: „V-ați face o idee greșită”

Sursa foto: Costi Ioniță, captură TV/ la Măruță/ PRO TV
Descriere foto: Sursa foto: Costi Ioniță, captură TV/ la Măruță/ PRO TV

Costi Ioniță a dezvăluit motivul pentru care poartă mereu ochelari de soare., în special la emisiunile la care este invitat.

Costi Ioniță este unul dintre cei mai cunoscuți producători muzicali din România. Artistul a trăit mai mulți ani în America, unde a devenit foarte cunoscut pentru melodiile pe care le-a lansat cu mai multe vedete internaționale. Piesa interpretată alături de Shaggy și Mohombi, „I Need Your Love”, este unul dintre exemplele de hit-uri care l-au urcat pe Costi Ioniță în topurile de peste ocean. După ce a compus numeroase piese pentru vedetele internaționale, unele dintre albume ajungând să fie nominalizate chiar pentru premiile Grammy, artistul a revenit în România, unde și-a reluat din nou activitatea de producător.

Costi Ioniță, motivul pentru care poartă mereu ochelari de soare în emisiuni

Recent, artistul a fost invitat în emisiunea moderată de Cătălin Măruță. Costi Ioniță și-a făcut apariția cu o pereche de ochelari de soare, deși Cătălin Măruță l-a avertizat că acest lucru o să stârnească multe reacții. Astfel, artistul a ținut să explice care este motivul pentru care face acest lucru.

„Vă spun sincer, n-am dormit prea bine azi-noapte și v-ați face o idee greșită. Să știți că m-a anunțat ( n.r Cătălin Măruță). Nu-i nimic, asta e. Nu vă supărați pe mine. E bine și cu ochelari”, a reacționat Costi Ioniță.

Costi Ioniță, asaltat de comentarii negative, după ce s-a afișat cu o pereche de căști uzate

Recent, Costi Ioniță a făcut o postare în mediul online, unde a stârnit numeroase controverse. Artistul s-a afișat în studio, cu o pereche de căști puțin mai uzate, lucru care a demonstrat faptul că bărbatul nu e interesat de aparențe.

Totuși, acest lucru a fost sesizat de urmăritorii lui, care nu l-au lăsat să să scape fără un val de comentarii negative: "Ce is domnule Costi cu căștile alea jerpelite?", "poți schimba buretele, ca idee așa", "Se ascultă multă muzică? Da. se face multă muzică? Da. Muzică bună? Nu chiar", "Ce model de căști sunt? Arată fain și parcă m-ar interesa o pereche", "Ai mii de euro și te zgârcești să dai 10 milioane pe o pereche nouă... până la urmă trebuie să și investești pentru a ieși ceva bun.", au fost doar câteva dintre comentariile lăsate la postarea lui Costi.

Reacția lui Costi Ioniță

Reacția artistului nu a întârziat să apară, spunând faptul că el este împotriva consumerismului, iar căștile se aud încă la o capacitate perfectă.

"Bă, băiatule! Căștile astea sunt jerpelite, pentru că se ascultă multă muzică la ele, sunt foarte bune și păstrez la lucruri. Nu sunt un băiat consumerist. Nu îmi place să consum. Dacă un lucru este bun, îl păstrez cât se poate de mult și nu e nevoie să distrug planeta, să cumpăr, doar ca să am ceva nou. Ați înțeles? Asta poți să faci și tu dacă vrei să îți fie bine în viață! Forță!", a spus Costi Ioniță în unul dintre videoclipurile postate pe TikTok.

"Astea sunt căștile alea jerpelite, pe care se ascultă foarte multă muzică și se face foarte multă muzică bună pe ele. Sunt jerpelite că sunt bune și sunt șmechere și nu mi-e rușine să spun că nu sunt consumerist.", a mai adăugat acesta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 04 iul 2022, 20:32 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience