Costi Ioniță, adevărul despre condițiile din junglă. Artistul a dezvăluit tot ce nu s-a văzut la Survivor

Data publicării:
Costi Ionță, Foto Kanal D
Descriere foto: Costi Ionță, Foto Kanal D

Costi Ioniță a făcut dezvăluiri neștiute despre condițiile din junglă, dar și despre momentele petrecute acolo.

Costi Ioniță a fost concurentul celei mai acerde competiții: Survivor România. Artistul a făcut parte din echipa Faimoșilor, însă a rezistat doar trei săptămâni. Acesta a părăsit competiția după Amna, însă timpul petrecut în Republica Dominicană și-a pus amprenta asupra lui. 

În vârstă de 43 de ani, Costi Ioniță a mărturisit că nu i-a fost foarte greu să se adapteze în Republica Dominicană, mai ales că acesta este obișnuit cu postul și restricțiile alimentare.

„Survivor România este, într-adevăr, o experiență de viață destul de dură pentru foarte mulți oameni. Eu sunt obișnuit cu postul și restricționarea alimentară și nu mi-a fost greu. După o astfel de experiență devii mai bun, mai puternic și nu mai ai deloc frici”, a spus artistul într-un interviu acordat Click.ro.

Cu toate astea, Costi Ioniță a recunoscut că i-au lipsit condițiile de acasă.

„În junglă îți lipsesc mâncarea și tabieturile, nu te poți spăla cu șampon, săpun, te duci în mare, ceea ce a fost în regulă. Dar Survivor România m-a legat mai mult de natură, m-a făcut să fiu mai conectat cu natura și universul. Atunci când exista timp liber, îmi găseam o fereastră să mă duc să meditez pe malul marii, sub un copăcel. Mie mi-a plăcut acest lucru. N-am avut acces la tehnologie, ceea ce a fost foarte bine. Tehnologia te cam prostește, stăm tot timpul într-un ecran mic, cu ochii în el și uităm de frumusețea din jurul nostru. Acolo n-am avut telefon și glumeam, ne jucam, povesteam. Ceea ce a fost minunat, nu am stat fiecare cu ochii în Instagramul lui. Mi-a lipsit muzica, dar am făcut instrumente din ce găseam în junglă”, a mai povestit compozitorul pentru sursa citată.

Costi Ioniță a menționat că s-a descurcat cu mâncarea, el fiind vegan, însă singua problemă a fost cantitatea redusă de mâncare.

„N-am avut probleme mari, pentru că eu sunt sunt vegan, vegetarian și am restricționat doar cantitatea. Mâncam doar cocos și ce mai găseam prin pădure, dar nu mi-a fost greu. Pentru ceilalți este, într-adevăr, un șoc, pentru că sunt obisnuiți să consume produse animale și tot felul de prostii, chipsuri. Eu nu consumam așa ceva. A fost chiar bine pentru mine”, a mai spus el.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel