Cosmin Stan, despre Roxana Hulpe: ”În momentele în care curge știrea pe ecran...”

Data actualizării: | Data publicării:
Cosmin Stan, foto instagram
Descriere foto: Cosmin Stan, foto instagram

Cosmin Stan a vorbit despre noua lui colegă, Roxana Hulpe

Roxana Hulpe împreună cu Cosmin Stan prezintă știrile de weekend de pe Protv. Experiența aceasta este una nouă pentru Roxana Hulpe, însă cu toate acestea ea a dus la bun sfârșit programul de știri. Cosmin Stan este unul dintre colegii care a susținut-o întregului moment. 

Mai mult decât atât, Cosmin Stan a dat din casă și a dezvăluit cu amănunte cum a fost ziua Roxanei Hulpe, la pupitrul Știrilor Protv. 

”Prima emisie împreună, nu weekendul care a trecut ci celălalt, a fost unul cu emoții de început, dar s-a descurcat foarte bine, Roxana. În emisie nu a vorbit deloc cu mine. În momentul în care curge știrea pe ecran, avea emoții, s-a cunoscut asta pe ecran, dar în rest s-a descurcat foarte bine. Îmi aduc aminte că la finanul știrilor de weekend, ea a răsuflat foarte ușurat, a fost ca o eliberare. În prima zi nu s-a mișcat de sub pupitru, și a fost cuminte, cuminte. Nu a spus nici, pâs”, a spus Cosmin Stan la emisiunea ”La Măruță”.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Rafila Roxana Hulpe (@roxanahulpe)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel