Cosmin și Eliza Natanticu salvați de diamantul verde, la Asia Express- Drumul Împăraților

Cosmin și Eliza Natanticu merg mai departe în competiția Asia Express- Drumul Împăraților.

Finalul etapei cu numărul șașe a trimis trei echipe în prima cursă pentru ultima șansă disputată pe teritoriul Georgiei, a doua țară de pe Drumul Împăraților. 

Pe un traseu plin de provocări și adrenalină, Mihai și Elwira Petre, alături de Cuza și Emi, cele două echipe ce au intrat automat în joc, dar și Eliza și Cosmin Natanticu, cuplu ales în urma sesiunii de vot, au luptat umăr lângă umăr pentru a-și securiza locul în următoarea etapă a competiției. 

Punctul culminant al emisiei, aflarea verdictului, a fost în favoarea echipelor formate din Mihai Petre și Elwira, dar și Emi și Cuza, primele două cupluri de vedete ajunse la Irina Fodor. 

Pentru Eliza și Cosmin Natanticu, emoțiile au fost la cote maxime, căci soarta lor a stat doar în culoarea diamantului din cutia securizată:

 ”Deja mă gândeam cu ce se pleacă din Georgia spre București, dăcă mergem cu mașina sau cu avionul”, afirma Cosmin în momentul tensionat al ediției. Din fericire, culoarea verde a diamantului le-a asigurat celor doi un pașaport de trecere în etapa următoare: ” Irina ne-a omorât cu emoțiile astea! A fost o descărcare și mai mare, am mușcat din buze ca să nu plâng pentru că nu voiam să le dau o satisfacție celorlalți. Nu a existat nicio echipă de pe margine care să nu fi votat cu noi doi. Trebuie să fim sinceri și să recunoaștem că dacă o echipă puternică ar fi primit piatra verde, iar noi eram pe margine, ne-am fi ofticat, pentru că este clar că îți dorești ca ei să plece ca tu să ai mai multe șanse. Asia Express continuă cu noi în stage 7!”, au spus cei doi. 

Asia Express- Drumul Împăraților continuă cu etapa cu numărul șapte, ultima de pe teritoriul Georgiei, duminică, de la 20:00, luni, marți și miercuri, de la 20:30, pe Antena 1. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 28 oct 2021, 13:32 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience