Cosmin Seleși, vocea care i-a conturat destinul: „Avea o însemnătate aparte, era ceva extrem de personal...”

Data publicării:

Cosmin Seleși, prezentatorul Batem Palma? - emisiunea în care oameni obișnuiți își pot testa norocul pentru a vedea dacă vor câștiga o sumă importantă de bani sau dimpotrivă... una extrem de mică, ne povestește care este VOCEA din viața lui care l-a marcat de-a lungul timpului.

Vocile pe care le auzim ne definesc în viață, ne ajută să ne descoperim, ne dau încredere sau, pur și simplu, reușesc să ne mângâie și liniștească. Antrenorii de la Vocea României, alături de Pavel Bartoș, au deschis provocarea poveștilor cu cele mai importante voci din viețile lor și, acum, prieteni ai emisiunii ne dezvăluie cine sunt persoanele din spatele vocilor care contează pentru ei în Vocea – Jurnal de poveste.

Cosmin Seleși, prezentatorul Batem Palma? - emisiunea în care oameni obișnuiți își pot testa norocul pentru a vedea dacă vor câștiga o sumă importantă de bani sau dimpotrivă... una extrem de mică, ne povestește care este VOCEA din viața lui care l-a marcat de-a lungul timpului.

„Vocea care m-a ajutat în carieră este cea a doamnei Olga Tudorache, în clasa căreia am terminat la Facultate. Ea nu mă striga Cosmin sau Seleși... ci Zalău, de fiecare dată ! Mi-a dat încrederea de care aveam nevoie să văd că un om ca ea mă striga așa! Avea o însemnătate aparte, era ceva extrem de personal...”, spune Cosmin Seleși.

Cosmin Seleși, dezvăluiri despre noul show pe care îl va prezenta: „Am avut niște momente încărcate de tensiune”


Cosmin Seleși și-a anunțat de curând fanii faptul că va reveni pe micile ecrane, însă, de data aceast, într-o ecranizare de excepție marca Pro TV. Dacă după ce a renunțat la statutul de prezentator din cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva” de pe Antena 1, vedeta s-a arătat a fi destul de incertă cu priviră la reîntoarcerea în televiziune, acum se pare că bărbatul este foarte entuziasmat de noul proiect în care este implicat.

„Simt că e o provocare să sintetizez în doar câteva cuvinte prima săptămână de filmări de la Batem Palma?, dar vă pot spune așa: avem niște concurenți senzaționali, o atmosferă care ne ține zâmbetul și energia la cele mai înalte cote și un show pe care până și eu abia aștept să îl văd.

Dacă vă întrebați ce este diferit față de orice altă emisiune... o să vă surprind: aici concurenții nu au niciun fel de rivalitate. Dimpotrivă, pun atât de mult suflet unul pentru celălalt încât este incredibil. Se sprijină, își transmit energii pozitive și vor ca cel care joacă să câștige cât mai mulți bani.”, a declarat Cosmin Seleși, potrivit click!

„Am avut niște momente atât de încărcate de tensiune”


„De-a lungul filmărilor, am avut niște momente atât de încărcate de tensiune, cu niște răsturnări de situație incredibile pe care sunt sigur că toți cei de acasă le vor trăi ca și noi, cu respirația tăiată.

Știu că sunteți curioși de ceea ce se întâmplă pe set, vă recomand să mai aruncați câte un ochi pe conturile mele sociale... când nu e nimeni pe fază, vă mai arăt câte ceva!”, a mai adăugat îndrăgitul om de televiziune.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel