Cosmin Seleși, infectat cu COVID-19: ”Dureri musculare, dureri în gât”. Cum se simte fostul prezentator TV

Data publicării:

Cosmin Seleși a publicat o publicat pe rețelele de socializare un test pozitiv de coronavirus.

Cosmin Seleși a anunțat pe rețelele de socializare faptul că a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Fostul prezentator de la ”Te cunosc de undeva” nu a mai trecut prin această boală, până acum, însă norocul nu a fost de partea lui până la final. Acesta le-a spus urmăritorilor săi și care sunt principalele simptome cu care se confruntă și i-a asigurat că îi va ține la curent, în ceea ce-i privește starea de sănătate.

„Ei bine, da! Am reușit să fac covid după 2 ani! Momentan sunt bine, dureri musculare și dureri în gât! Vă țin la curent! Doamne ajută!”, este textul scris de prezentator lângă fotografia cu testul pozitiv de coronavirus.

Poate te interesează și: Bursucu, bolnav de gelozie: ”Eram obsedat”. Cum s-a vindecat prezentatorul TV

Motivul pentru care Cosmin Seleși a plecat de la Antena 1

Cosmin Seleși a fost unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori, fiind la cârma emisiunii "Te cunosc de undeva" timp de 9 ani, unde s-a făcut extrem de plăcut prin naturalețea sa și prin stilul extrem de glumeț prin care aborda fiecare subiect. Chiar dacă acest show i-a adus atât de multă celebritate, vedeta a ales înainte de începutul ultimului sezon să se retragă din acest proiect. Mulți oameni au crezut atunci că a fost vorba despre neînțelegeri materiale, însă Cosmin Seleși a decis să lămurească subiectul în urmă cu ceva timp, când a fost invitat în podcastul de pe Youtube al lui Cătălin Măruță.

"A fost un proiect foarte frumos, dar eu sunt un om activ, îmi plac provocările. A ținut 9 ani proiectul ăsta, a fost singurul format din lume care a avut atâtea ediții. A fost frumos, dar la un moment dat eu cred că trebuie să te oprești în viață, eu vreau să merg mai departe, nu vreau să mă opresc aici. Cred că am făcut performanță, mi-am făcut treaba acolo. Îmi doresc altceva, eu am spus stop, nu mai exista nicio provocare pentru mine. Nu totul se rezumă la bani. Eu am mai vrut să renunț o dată și acum am spus gata, stop, nu mai vreau. E ca și cum Andra ar cânta același playlist de acum 10 ani. Nu înnebunești? Mi-a fost teamă puțin. Prima dată am vrut să renunț la începutul pandemiei, dar producătorul de atunci și regizorul m-au ținut să nu plec.", a spus Cosmin Seleși în podcastul Acasă la Măruță.

Cosmin Seleși a primit propuneri din partea altor posturi de televiziune

Mai mult, Cosmin Seleși recunoștea faptul că ofertele din partea celorlalte trusturi nu au întârziat să apară, dar momentan nu se gândește la reîntoarcerea în televiziune, chiar dacă sunt clipe în care îi duce lipsa.

"Mi-a fost foarte teamă, dar mă simt mai bine, mi-e atât de bine. Mi-e dor de televiziune, dar momentan mi-e bine. Am mai avut propuneri, recunosc, dar cred că am ajuns la o maturitate în care îmi permit să spun da sau nu. Legat de partea financiară sunt ok, nu am probleme. Am vorbit cu soția mea când am luat decizia și m-a sprijinit.", a dezvăluit Cosmin Seleși.

Ce exemplu vrea să-i dea Cosmin Seleși copilului său

Fostul prezentator TV a vorbit atunci și despre viață de tată. Acesta își dorește să nu-i impună nicio limită băiatului său și să-l ajute să cunoască cât mai multe țări străine. Mai mult, dacă cel mic își va dori să studieze peste hotare, vedeta nu se va impune nicio clipă.

"Arată-le celor mici ce posibilități sunt în lumea asta, pentru că noi nu am avut șansa. Pe mine tata când am fost mic m-a dus o dată la Chișinău, atât. Arată-le celor mici ce au, trebuie să lăsăm copiii să aleagă. Eu îi ofer copilului meu o altă experiență, să cunoască oameni, lumea. Nu trebuie să îi limităm. Avem o țară frumoasă, dar toți au o țară frumoasă.", a continuat acesta.

Maria Dragomiroiu, rețeta tinereții. Cu ce se spală artista pe față: ”Eu nu mă culc până nu...” / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel