Cosmin Natanticu, despre relația dintre Mihai și Elwira Petre: „Pentru mine, nu erau un model de cuplu”

Data publicării:
Cosmin și Eliza Natanticu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cosmin și Eliza Natanticu, sursa foto Instagram

Cosmin Natanticu a făcut declarații despre câștigătorii Asia Express 2021. Ce părere are actorul despre cuplul Mihai și Elwira Petre?

Elwira și Mihai Petre au luptat din răsputeri și au câștigat marele premiu al emisiunii „Asia Express: Drumul Împăraților”. Cei doi au s-au luptat mult pentru a ajuns în finala emisiunii și au dat mereu dovadă de ambiție și perseverență. În finală au ajuns echipele formate din Emi și Cuza, Mihai și Elwira Petre, dar și Lidia și Estera Buble. 


Cosmin și Eliza Natanticu au fost de asemenea unul dintre cuplurile puternice ale emisiunii, dar cei doi au fost eliminați chiar înainte de semifinală. 

 

„A venit și momentul la care nu am visat și l-am evitat. Trebuie să ne luăm adio de la toată lumea și de la acest joc frumos. Sunt mândră că am ajuns până aici”, a spus Eliza cu ochii în lacrimi. 

”A fost incredibil! Sentimentele îmi sunt amestecate și îmi e greu să vorbesc! Experiența în sine a jocului bate orice finală, orice premiu. Sunt convins că nu ne vom mai întâlni cu așa ceva”, a adăugat Cosmin. 


Invitat la podcastul „Stai să zic eu” de pe canalul de Youtube Happyfish, Cosmin Natanticu a vorbit despre emisiunea Asia Express și despre cuplul câștigător, format din Mihai și Elwira Petre. 


„Pe mine și cred că și pe ceilalți colegi ne-a ajutat competitivitatea asta a lui pentru că era un reper. Eu cred că ei sunt un cuplu care a știut să gestioneze foarte bine momentele tensionate. Pentru mine, nu erau un model de cuplu, ci de echipă de cursă lungă. Mie mi s-a părut un om foarte mișto. Problema lui Mihai Petre la televizor, în emisiunea asta, cred că este imaginea pe care el și-a format-o ca jurat”, a spus Cosmin Natanticu. 


Cosmin Natanticu spune că în competiția Asia Express totul ține de noroc, mai ales în ceea ce privește găsirea cazărilor și a mașinilor. 


„La ocazii și la cazare se face diferența. Una e să găsești pe cineva care să-ți ofere un duș, un pat și o masă caldă și alta e să te duci și să dormi într-o stație de taxi, fără condiții, și dimineața să o iei de la capăt. Contează mult asupra fizicului și psihicului. Alta e să te pui în stradă și să pleci primul și să iei ocazie în cinci secunde și alta e să pleci primul și să nu prinzi nicio mașină, să pleci ultimul din cele nouă echipe”, a adăugat actorul. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel