Corneliu Botgros, primele declarații după moartea mamei sale. Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Lidia Botgros: „Nu și-a mai revenit”

Data actualizării: | Data publicării:
Corneliu Botgros, sura facebook, colaj foto
Descriere foto: Corneliu Botgros, sura facebook, colaj foto

Corneliu Botgros, fiul Lidiei Botgros a făcut primele declarații legate de decesul mamei sale. Soția lui Nicolae Botgros  s-ar fi confruntat cu grave probleme de sănătate.

Artista Lidia Bejenaru Botgros, soția lui Nicolae Botgros, s-a stins din viață luni dimineață. Familia artistei, dar și cei care au apreciat-o pe aceasta au rămas cu sufletul împietrit de durere. Corneliu Botgros, fiul artistei a vorbit și el despre ultimele clipe in viața mamei sale. Interpreta de muzică opulară s-ar fi confruntat cu grave probleme de sănătate, care i-au adus și sfârșitul.

„A avut probleme la colon, cancer, și în urma operațiilor nu și-a mai revenit, nu știu exact cauza, probabil inima. Ea a fost operată de trei ori timp de o săptămână”, a declarat Corneliu Botgros pentru un post de televiziune.

 

Suferința trăită de Lidia Bejenaru-Botgros în timpul căsniciei cu Nicolae Botgros

 

Artista apărea întotdeauna în fața publicului cu un zâmbet larg pe buze, însă puțini știau suferința pe care aceasta o ascundea. Mai exact, Lidiei Bejenaru-Botgros a trecut prin momente grele, după ce soțul ei a avut o altă relație cu Anișoara Dabija, o solistă de muzică populară cu 27 de ani mai tânără, căsătorită și ea la vremea respectivă. Mai mult decât atât, după ce s-a aflat de relația artistului, s-a speculat că Nicolae Botgros și Lidia Bejenaru-Botgros vor divorța, însă lucrurile nu au stat așa. Deși a fost foarte afectată de cele întâmplate, artista a decis să își ierte soțul.

”Nu a existat vreodată o discuție despre o eventuală separare de soția mea, Lidia Bejenaru. Nu s-a întâmplat acest lucru până acum și cred că nu se va întâmpla atât timp cât ne va considera Dumnezeu demni de această viață”, a spus Nicolae Botgros, acum ceva timp, pe contul său de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel