Cornelia și Lupu Rednic, secretul unei căsnicii reușite. Cum au reușit cei doi să aibă un mariaj de 29 de ani

Data publicării:
Cornelia și Lupu Rednic, sursa instagram
Descriere foto: Cornelia și Lupu Rednic, sursa instagram

Cornelia și Lupu Rednic au dezvăluit care este secretul unei căsnicii solide.

Cornelia și Lupu Rednic formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi  sunt căsătoriți de 29 de ani. Cornelia Rednic avea doar 17 ani când s-a căsătorit cu Lupu Rednic, în vârstă de 23 de ani pe atunci. Artista a renunal la studii pentru a se căsători cu Lupu Rednic, însă ulterior a reușit să le reia.

Deși au trecut 29 de ani de când au făcut pasul cel mare, cei doi se iubesc ca la început.

Cornelia Rednic a mărturisit că primul lucru care a făcut-o să se îndrăgostească de soțul ei a fost faptul că acesta o făcea să râdă tot timpul. Cu toate că la începuturile relației nu o duceau prea bine din punct de vedere financiar, cei doi au muncit mult și au reușit să ajungă la o stabilitate.

”Ne-am căsătorit de tineri, în 1992. Cum m-a cucerit? Pur și simplu. De atunci era glumeț. Nu exista să nu scoată o glumă din buzunar. În fiecare buzunar avea câte o glumă. Râdeam mult! Am glumit, dar am și muncit mult! Am plecat de jos, cu atâtea piedici! Cel care a avut încredere a fost Lupu. Nu eram bine din punct de vedere financiar, eram săraci, dar el a avut încredere și mai ales voință puternică. Eu eram un copil. Mă gândeam cum o să reușim noi să ieșim pe piață cu zongora și cetera, dar uite că muzica autentică are valoare.”, a mai spus artista, potrivit playtech.

Artista a dezvăluit care este secretul unei căsnicii fericite.

”În primul rând, trebuie să te căsătorești din iubire și din respect, să ai toleranță față de perechea ta. Acest lucru este valabil în orice, să-i tolerezi nervii, defectele, pentru că fiecare are defecte. Avem nevoie ca oamenii să se tolereze, să treacă cu înțelepciune peste momentele dificile din viață. Este singura rețetă și nu e un secret! Pentru că este extraordinar să ai un om lângă tine.”, a continuat Cornelia Rednic.

Cornelia Rednic a mărturisit că mai sunt momente în care se ceartă cu soul ei, însă discuțiile lor sunt întotdeuna constructive.

„În primul rând, în toți acești ani de căsnicie, noi ne-am certat, dar constructiv, ceea ce e foarte important într-o relație. Noi nu ne-am spus vorbe urâte unul celuilalt! Și nici acesta nu e un secret, ca cel de lângă tine să poată trăi într-o armonie, să pui totul la punct în așa fel ca să te consulți mai întâi cu celălalt și apoi se ia o hotărâre. Noi am fost doi care am tras la aceeași căruță și am avut împreună realizări frumoase”, a continuat vedeta, pentru Impact.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel