Cornelia și Lupu Rednic, dezvăluiri inedite după 30 de ani de căsătorie: „Nu e ușor. O căsnicie e ca o școală de viață, treci prin foarte multe”

Data publicării:
Sursa foto: Cornelia și Lupu Rednic, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Cornelia și Lupu Rednic, Facebook

Cornelia și Lupu Rednc au făcut dezvăluiri inedite, după 30 de ani de căsătorie. 

Cornelia și Lupu Rednic formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi  sunt căsătoriți de 30 de ani. Cornelia Rednic avea doar 17 ani când s-a căsătorit cu Lupu Rednic, în vârstă de 23 de ani pe atunci. Artista a renunțat la studii pentru a se căsători cu Lupu Rednic, însă ulterior a reușit să le reia. Deși au trecut 30 de ani de când au făcut pasul cel mare, cei doi se iubesc ca la început.

Cornelia Rednic a mărturisit că primul lucru care a făcut-o să se îndrăgostească de soțul ei a fost faptul că acesta o făcea să râdă tot timpul. Cu toate că la începuturile relației nu o duceau prea bine din punct de vedere financiar, cei doi au muncit mult și au reușit să ajungă la o stabilitate. 

Cornelia și Lupu Rednic, dezvăluiri inedite după 30 de ani de căsătorie

Cornelia Rednic a dezvăluit cum menține armonia în relația cu soțul ei.

”Uneori e ușor, alteori e greu. Cheia este respectul, cât ești tu de dispus să îl înțelegi și tolerezi pe celălalt, pentru că vrem, nu vrem, suntem foarte diferiți cu toții și nu trebuie să avem tot timpul dreptate, un cuvânt”, a explicat artista, conform wowbiz.ro.

„Dacă vrei să faci ceva și pleci de jos, cum am plecat noi, nu am avut moșteniri, trebuie să muncești”

„Ego-ul foarte mare nu își are locul într-un cuplu, nici într-o relație de prietenie nu își are locul. E important să știi să ierți, să îți dorești să fii acolo, pentru că e foarte simplu să nu fii și e foarte greu să fii. Nu e ușor. O căsnicie e ca o școală de viață, pentru că te învață multe lucruri, treci prin foarte multe. Dacă vrei să faci ceva și pleci de jos, cum am plecat noi, nu am avut moșteniri, nu suntem din oameni săraci, dar nu am fost nici de bogați și atunci a trebuit să muncim pentru tot ce am făcut.

Când muncești, asta presupune nervi, foarte multă oboseală, să îi treci celuilalt cu vederea poate o zi proastă, dar să știi că amândoi vreți să trageți la aceeași căruță, asta este cel mai important. Îți asumi o responsabilitate”, a mai explicat Cornelia Rednic.

Lupu Rednic a precizat că în relația cu soția lui, comunicarea a fost cea mai importantă. 

„Peste 30 de ani de căsătorie, ce să fac. Îmi vine să râd, dar nu pot. Am avut răbdare. Dacă știi că cu acel om de lângă tine ai parcurs acel drum fain, cu obstacole, cu mari greutăți când ajungi la o ceartă. Suntem căsătoriți de peste 30 de ani și ne certăm constructiv, dar niciodată nu ne-am spus un cuvânt care nu e la locul lui unul altuia. Asta e foarte important. Niciodată. Trebuie să ții seama de drumul parcurs, cu acele greutăți și când ajungi la o ceartă nu zici imediat că te desparți. Trebuie să apreciezi omul de lângă tine, să știi să îl tolerezi și trebuie să știi să ierți”, a adăugat artistul.

Cornelia Rednic, motivul pentru care nu are copii

„Hai să lămurim odată pentru totdeaună. Am ales să nu facem copii pentru că suntem foarte mult timp plecați. Nu faci copii cu gândul sa-i ai la bătrânețe. Dacă facem un copil, doi copii, nu o să ne putem ocupa de ei”, a declarat cunoscuta artistă, potrivit Cancan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel