Cornelia Rednic a găsit elixirul tinereții. Cum a reușit artista să scape de kilogramele nedorite

Data publicării:
Sursă foto: Vorbește Lumea/YouTube
Descriere foto: Sursă foto: Vorbește Lumea/YouTube

Cornelia Rednic a trecut prin mai multe schimbări fizice în ultimii ani. Interpreta de muzică populară a mărturisit care e secretul ei, prin prismă căruia se menține într-o formă de zile mari, la cei 48 de ani ai săi.

Cornelia Rednic, în vârstă de 48 de ani, a slăbit considerabil și, chair dacă vrea să continue acest proces de pierdere în greutate, artista a mărturisit că se simte bine în pielea ei și că mai are doar puțin până ajunge la kilogramele la care a visat în ultimii ani.

Cum a reușit Cornelia Rednic să slăbească

Cornelia Rednic a ieșit triumfătoare din lupta cu kilogramele nedorite și acum se poate mândri cu o siluetă de invidiat. Invitată la emisiunea „Vorbește Lumea”, Cornelia a devzvăluit care sunt secretele care au ajutat-o să slăbească atât de mult și de frumos.

„Nu sunt doar eu „vinovată” pentru că arăt bine. Mai am și eu un îngeraș, Carmen Barcan. Este un om pe care-l iubesc, ea este iubirea mea. Eu sunt exemplul viu al femeii care slăbește foarte greu, probabil am un metabolism care nu mă ajută. Am discutat acest aspect cu Carmen încă de la prima întâlnire și eu nu am fost convinsă că vom reuși.

Am fost atentă, am muncit și am reușit să slăbesc 10 kilograme. Ceea ce mă bucură foarte tare. Eu consider că fiecare femeie arată armonios la un anumit număr de kilograme. Acum, la înălțimea mea, ar trebui să slăbesc foarte mult, dar și vârstă e, care spune că pot slăbi și mai puțin. Mai am de dat jos doar cinci kilograme.

Eu de mică am fost genul de copil mai bucălat, mai rotund, mai cu forme, așa sunt. Niciodată nu am cum să ajung o femeie înaltă, zveltă, că așa sunt eu. Trebuie doar să fiu o femeie mai armonioasă, plăcută pentru vârsta mea.”, a povestit Cornelia Rednic, în cadrul emisiunii precizate anterior.

Te-ar putea interesa și: Cornelia și Lupu Rednic, poveste de dragoste ca în filme. Cum au ajuns să se căsătorească după șapte luni: „Am adunat 31 de ani de căsnicie"

Cum și-a stăpânit poftele artista

Kilogramele în plus sunt o reală problemă pentru tot mai mulți oameni. Această bătălie a dus-o și Cornelia Rednic, dar artista pare că a găsit cheia succesul, pentru a se putea stăpâni de la poftele nocturne, din cauza cărora luase în greutate.

„Nu este ușor. În primul rând, trebuie să fii foarte sinceră. Eu, având o viață zăpăcită, mâncam la orice oră, nu conta. Așa că am decis să fac niște schimbări, care au fost destul de grele pe atunci. Eu am mai făcut prostii, dar le-am recunoscut. Am încercat să mint, dar nu mi-a ieșit. Zahărul a fost primul lucru pe care l-am eliminat. Am mai trișat la dietă, după vreo lună, dar a fost o situație delicată.

Eu am făcut o prostie în 1998, am slăbit 33 de kilograme, în 3 luni de zile și mi-am dat organismul peste cap, mi-a fost greu să-mi revin și, din acest motiv, eu nu-mi mai impun să ajung la o anumită greutate. Nu au rost. Ca să slăbești trebuie să înțelegi că uneori mai trebuie să fii prieten și cu foamea, nu poți să ai tot timpul burta plină. Nu se poate. ”, a continuat Cornelia Rednic la „Vorbește Lumea”.

Youtube video image

Te-ar putea interesa și: Cornelia Rednic, probleme grave de sănătate, după ce a slăbit 33 de kilograme în trei luni: "Mi s-a făcut rău la duș, mi-a căzut părul, am purtat o meșă"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel