Cornelia Catanga a părut în visul soțului ei. Ce mesaj a primit Aurel Pădureanu din partea regretatei artiste

Data publicării:
Aurel Pădureanu, Cornelia Catanga și Alexandru Pădureanu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Aurel Pădureanu, Cornelia Catanga și Alexandru Pădureanu, sursa foto Facebook

Aurel Pădureanu spune că soția lui i-a apărut în vis și i-a transmis un mesaj important. 

Aurel Pădureanu este încă devastat după moartea Corneliei Catanga. Chiar dacă familia lor se pregătește pentru un eveniment important, acesta spune că soția lui i-a apărut în vis și i-a transmis un mesaj important. 


Alexandru Pădureanu se va căsători cu o fată  din America, iar tatăl lui a făcut anunțul. 


„Luna acesata sau luna viitoare. Am vorbit pentru copii și aceasta ar fi și dorința Corneliei, ca feciorul meu cu fetița din SUA să se căsătorească. Facem un eveniment în familie.


Nu ne dorim să facem cu muzică, abia au trecut 5 luni și jumătate de la moartea Corneliei. Vreau să îi cunun ca după, la sfârșitul anului sau la începutul celuilalt, să plece în America pentru un an, un an și jumătate.(…) Era dorința ei cea mai arzătoare ca băiatul să ajungă în Statele Unite pentru că muzica lui, jazz-ul, nu prea e recunoscută la noi”, a declarat Aurel pădureanu la Antena Stars. 


Cornelia Catanga s-a stins din viață în luna martie a acestui an în urma unui stop cardio respirator, cumulat cu o infectare cu noul coronavirus. Artista în vârstă de 63 de ani se afla internată la Spitalul Universitar din Capitală.


Cel mai mare regret al lui Aurel Pădureanu este că și-a dus soția la spital și a putut să își rămas bun de la ea așa cum s-ar fi cuvenit. 


„A venit în visul meu și a zis să am grijă de Alexandru, să-l ajut sa slăbească, ca a cam luat proporții. Ma doare și îmi pare rău că am dus-o la spital. As fi pupat-o o ora, sa ii sărut mana, sa ne luam la revedere. Trăim mereu cu părerea asta de rau", a mărturisit Aurel Pădureanu.


Aurel Pădureanu spune că nu își poate șterge din minte momentul înmormântării și se teme că se va îmbolnăvi din cauza tristeții. 


„De câte ori mă uit și-mi aduc aminte când am văzut-o la înmormântare și am văzut-o în sacul ăla, i-am văzut doar capul, înnebunesc. Nu vreau să-mi amintesc, mi-e și teamă să nu dezvolt pe fond nervos, un diabet”, a mai spus Aurel Pădureanu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel