Cornelia Catanga a murit. Mara Bănică, în stare de șoc: "Medicii au vrut să o intubeze, dar a făcut stop cardiorespirator"

Data actualizării: | Data publicării:
Cornelia Catanga, sursa facebook
Descriere foto: Cornelia Catanga, sursa facebook

Cornelia Catanga a murit la vârsta de 63 de ani. Mara Bănică a făcut anunțul trist.

Cornelia Catanga s-a stins din viață la vârsta de 63 de ani.  Mara Bănică este în stare de șoc. Acesta a postat și un mesaj pe rețelele de socializare în care dezvăluie cauza morții. Se pare că îndrăgita artistă a făcut un stop cardiorespirator. Mai mult decât atât, Cornelia Catanga era și infectată cu COVID-19, care i-a adus sfârșitul.

“Din păcate, Cornelia Catanga s-a prăpădit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a răpus-o, acum o oră, la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!”, a scris Mara Bănică în zorii acestei dimineți pe Facebook.

Jurnalista a povestit că Aurel Pădureanu, soţul Corneliei Catanga, a sunat-o imediat după deces. „M-a sunat plângând, că a murit Cornelia. Nu mi-a venit să cred. Cu greu s-a liniştit şi abia am putut să înţeleg ce s-a înţâmplat. Mi-a povestit că îi era rău,că  nu mai putea să respire şi au chemat ambulanţa. La Spital i s-a făcut  testul COVID, iar acesta a ieşit pozitiv. Medicii au vrut să o intubeze, dar Cornelia a făcut stop cardiorespirator. Nu a rezistat“, a declarat pentru Antena 3.
 
Jurnalista a mai afirmat că soţul Corneliei Catanga nu credea în COVID. „Din păcate, Cornelia a stat acasă şi a luat şi ivermectină, din câte am înţeles. Nea Aurel spunea că el nu crede în această boală, că nu crede în Covid. Mereu eu îi spuneam să nu mai gândească aşa...Este cumplit ce s-a întâmplat", a mai spus jurnalista pentru Antena 3.
 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel