Cornel Palade a scăpat de cel mai mare viciu al său. A decis și dacă intră sau nu în politică

Data publicării:
Cornel Palade, captură video PRO TV
Descriere foto: Cornel Palade, captură video PRO TV

În ultima emisiune "La Măruță", invitat a fost Cornel Palade, actor român de succes. Acesta formează de peste 20 de ani un cuplu umoristic cu Ro

Acesta formează de peste 20 de ani un cuplu umoristic cu Romică Țociu. În cadrul emisiunii, actorul a vorbit despre viața sa și despre micile vicii de care nu a reușit să scape.

Cornel Palade nu se simte limitat de vârstă: "Am 72 de ani. La mine nu există prag psihologic. Poate doar 50, pe ăla dacă-l treci, e bine. Vindecătorii mi-au zis ca trăiesc până la 86 de ani. Mi-e dragă viața, îmi sunt dragi oamenii". 

Deși are vicii, acesta reușește să le țină sub control: "Am vicii mari, de care n-am scăpat nici acum. De viciul păcănelelor poate că am scăpat, totuși. Mai dau câte-o gheară din când în când, dar mă oftic și plec. Te duci, bei ceva, și îl vezi pe unul că dă la păcănele. Trebuie să faci rost de niște bani, dar nu faci niciodată. Dacă te încadrezi în timpul ăla, ți-a venit premiul, ia banii și pleacă, nu sta să mai recuperezi. Eu am jucat, dar nu mi-am vândut familia, casa, n-am avut datorii. Și-acum mă mai duc cu prietenii, mai dăm o carte. Restul viciilor le-am păstrat". 

"Nu fac sport, joc șah, table. Sunt sedentar, îmi place viața. De la o vârstă încolo, ce sport să mai faci?", a spus actorul.

Nu are ambiții politice și nu dorește să se expună la criticile publicului. Preferă să se bucure de viață și de compania prietenilor: "Nu vreau să candidez, să intru în politică. Vrei să mă înjure lumea?", a declarat acesta.

 

VEZI ȘI: Tipul de cancer care va creşte dramatic în următorii ani. Avertismentul experților: Factori de risc:

https://www.spectacola.ro/tipul-de-cancer-care-va-creste-dramatic-in-urmatorii-ani-avertismentul-expertilor-factori-de-risc_38203.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Andreea Deaconescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel