Cornel Ilie a rupt tăcerea despre relația cu soția lui. Ce s-a întâmplat cu cei doi după divorț: "Au fost niște transformări decisive"

Data publicării:
Cornel Ilie, sursa instagram
Descriere foto: Cornel Ilie, sursa instagram

Cornel Ilie și-a deschis sufletul și a vorbit despre divorțul de soția sa, Eliza. Cei doi s-au despărțit anul trecut în octombrie.

Cornel Ilie a fost invitat în podcastul lui Mihai Morar, acolo unde a vorbit deschis despre divorțul de soția sa, Eliza. Relația celor doi a durat cinci ani, timp în care au apărut în viața lor și doi copii. Cu toate astea, Cornel și Eliza au decis să meargă pe drumuri separate.

 

”Anul trecut, în octombrie, când am divorțat, au fost niște transformări decisive în viața mea. În acest an l-am pierdut și pe tata (n.r. luna martie). Am fost pus în fața unor momente cărora trebuia să le fac față, să scot ceva bun din ceea ce se întâmpla. Am simțit că toate lucrurile astea vin să vindece ceva în mine, nu neapărat să mă distrugă.

Toate vin cu lecții. Ca dovadă că noi acum cu toții, Eliza, Zara și Cezar suntem foarte bine și ne înțelegem extraordinar. Am înțeles că toată povestea nu stătea doar în conceptul ăsta de a rămâne căsătoriți și de a arăta oamenilor că nu sunt probleme în familie sau în cuplu. Sunt probleme și sunt convins că sunt la toți!

Pe undeva, faptul că am ales să anunțam divorțul nostru așa cum am făcut-o, cu multă prietenie, era pentru a da speranță și altora că dacă nu mai puteți continua împreună se poate face și așa. De la tv și în presă toate exemplele sunt negative, toți se ceartă, se înjură, își aduc aminte că sunt niște nenorociți deodată”, a spus Cornel Ilie, invitat la podcastul „Fain și simplu” al lui Mihai Morar.

 

Cu toate astea, Cornel Ilie este  foarte apropiat de copiii săi, Cezar și Zara, dar a păstrat o legătură foarte bună și cu fosta soție, Eliza.

„Mie mi-a fost teamă pentru copii, eu îi pun pe ei pe primul plan. Acolo am cântărit cel mai mult, pentru că acolo contează cel mai mult efectele.

Am încercat și acum tot ceea ce facem e să protejam copiii. Există dragoste între doi oameni după iubire. Între doi oameni care au doi copii împreună există o formă de dragoste care rămâne acolo orice ar fi. Suntem într-un punct superb ca relație. Foarte puțini oameni cred că asta e posibil. Pentru fiecare relație care am avut-o cu orice femeie am vrut să fie dea mai frumoasă perioada din viața ei”, a mai adăugat cântărețul de la Vunk.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel